menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring Etten Leur

Boxspring samenstellen in Etten Leur


Aangezien we van mening zijn dat goed slapen maatwerk vergt, maken wij onze bedden pas nadat jij hebt aangegeven hoe je het graag wenst. Ieder mens is uniek en wij kiezen er dan ook voor om juist veel aandacht te besteden aan wat het beste voldoet aan de wensen die je hebt voor een goed bed. Niet alleen qua functionaliteit, maar zeker ook qua comfort en uitstraling. In de collectie van Hml Bedding kun je een vaste en elektrisch verstelbare boxspring naast elkaar combineren, diverse matrassen en hardheden, en zelfs de matras toppers kunnen per ligplek gekozen worden. In onze ogen is het geheel logisch; iedereen is verschillend en het zou raar zijn als we wel allemaal op hetzelfde bed zouden slapen.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Boxspringcollectie in Etten Leur


Een goed bed koop je niet zomaar. Met een goed advies in een echt fysieke winkel voorkom je een hoop mogelijke teleurstellingen. Je weet wat je selecteert en waarom, en de adviseurs kunnen je behoeden voor vergissingen. Veel matrassen en matras toppers lijken hetzelfde, maar liggen echt compleet verschillend. Met een uurtje investeren in een goed advies en duidelijke uitleg doe je jezelf echt een groot plezier.

Boxspring Zacht & Basic

Boxspring met hoofdbord Rubato in de stijl Zacht & Basic

Boxspring Botanisch & Design

Boxspring met hoofdbord Tempo in de stijl Botanisch & Design

Boxspring Tropisch & Goud

Boxspring met hoofdbord Andante in de stijl Tropisch & Goud

Boxspring Gedurfd & Grafisch

Boxspring met hoofdbord Lento in de stijl Gedurfd & Grafisch

Boxspring Stoer & Industrieel

Boxspring met hoofdbord Moderato in de stijl Stoer & Industrieel

Boxspring Klassiek & Vintage

Boxspring met hoofdbord Stringendo in de stijl Klassiek & Vintage

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Inmiddels slapen we alweer even op een topper en matrassen van Hml Bedding. Wat een vooruitgang was dat! We slapen heerlijk en zelfs de rugpijn die we regelmatig hadden is verdwenen. We zijn blij met het advies wat we bij Boonman Bedden in Schijndel hebben gekregen. Wij willen nooit meer iets anders.

Ellen van der Eerden, ontvangen via email

Wij kochten in 2017 een boxspring. Na enkele maanden waren we nog niet helemaal tevreden. Door de winkelier zijn we in contact gebracht met de leverancier en zij kwamen zelf kijken. Na wat proberen met extra lagen in de topper zijn we nu tevreden over het uiteindelijke resultaat. HARTELIJK DANK voor de persoonlijke en goede service.

Arnold en Jacqueline, ontvangen via e-mail

Via beddenspeciaalzaak bekend geraakt met Hml Bedding. Allereerst gecharmeerd van de ruime mogelijkheden. Ons hoofdbord kon bijvoorbeeld zo worden aangepast dat het nog meer naar onze eigen wens was. Echt maatwerk dus. Na een periode geslapen te hebben kwamen wij tot de conclusie dat we 'te zacht' sliepen. De service die daarna vanuit Hml Bedding geboden is, was voor ons echt uitmuntend. Niet vaak meegemaakt dat een leverancier zo goed meedenkt over een passende oplossing. Wij slapen nu heerlijk!

Martine van Vugt, ontvangen via e-mail

We hebben van Jeroen – in de winkel van Blankenburgh Wonen & Slapen in Vlissingen – een uitgebreide en duidelijke uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden van het bed. Hierbij waren we onder de indruk, zeker ook over de mogelijke formaten. We werden niet gepusht om te moeten kopen en de levering en installatie zijn uitstekend verlopen. Eén kleine beschadiging, die ons door de monteurs direct werd verteld en die gewoon wordt opgelost. Het is een kwaliteits- en maatwerkproduct dus moesten we even geduld hebben voordat het kon worden geleverd. Een verrijking voor onze slaap(kamer) en de moeite van het wachten méér dan waard! Vanaf de eerste nacht goed geslapen en… we kunnen ons bed bijna niet meer uitkomen. Positief bedoeld!

Jan van den Broek, ontvangen via e-mail

Goede kwaliteit bedden en matrassen. Redelijk snelle levering. Wij zijn tevreden.

Kees Cornelissen, ontvangen via Google mijn bedrijf

Hml Bedding boxspringcollectie

Onze collectie boxsprings in Etten Leur is royaal. We hebben een grote collectie hoofdborden met veel verschillende uitstralingen. Dit in combinatie met onze royale stoffencollectie zorgt ervoor dat je echt je eigen bed kunt creëren. Jouw bed bestaat nog niet, maar we maken het graag! De keuze voor vast en elektrisch verstelbaar is bij Hml Bedding per ligplek te maken, ook het matrastype en de bijpassende hardheid zijn vrij te kiezen. Daarna is de matras topper de laatste te maken keuze. Vaak wordt gekozen voor 1 grote topper in dezelfde hardheid, maar in onze collectie hoeft dat niet. Mocht je echt een ander type ligcomfort wensen dan je partner, dan is het binnen onze collectie geen enkel probleem om per ligplek te kiezen voor een andere matras topper. We koppelen deze dan indien gewenst vakkundig aan elkaar met een koppelrits, zodat je geen last hebt van het feit dat het twee losse toppers zijn.

Optimaal slaapcomfort

Naast de keuze uit hardheden is maatvoering ook onderdeel van het slaapcomfort. Naast de standaard maten 160 en 180 breed leveren wij zonder meerprijs ook de luxe breedtemaat van 200 centimeter. Qua lengtematen zijn 200 en 210 centimeter reeds de standaard, maar ook daar leveren wij graag de 220 centimeter uitvoering zonder meerprijs. Zeker in combinatie met een verstelbare variant is het prettig om genoeg ruimte te hebben.

Waar kan ik zelf mijn bed samenstellen?

Op onze website kun je veel inspiratie opdoen over de diverse hoofdborden en modellen. Ook staan de matrassen en matras toppers beschreven. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, hebben we er ook voor gekozen om het mogelijk te maken om middels de configurator het bed samen te stellen zoals je denkt dat het je zou passen. Uiteraard als indicatie om daarna met een verkooppunt aan de slag te gaan met de verdere invulling. Wil je zeker weten dat er tijd is voor een goed adviesgesprek? Maak dan via de website een afspraak en we staan graag voor je klaar.