menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Persbericht slaapzekergarantie

Stel je bed samen

Het kopen van een goed matras of de juiste boxspring is voor veel consumenten een behoorlijk ingewikkelde puzzel. Dan is het fijn als je behalve op een goed advies ook kunt rekenen op een goede nazorg. Met de nieuwe ‘slaapzekergarantie’ weet je zeker dat je lekker ligt.

De slaapzekergarantie is een idee van Hml Bedding. Dit Nederlandse familiebedrijf produceert boxsprings, matrassen, kussens en bijpassende accessoires. Mark van de Laarschot, eigenaar van Hml Bedding: “Iedereen is anders: bijvoorbeeld qua postuur, slaaphouding en persoonlijke voorkeuren. Wij vinden daarom dat goed slapen altijd maatwerk vergt. En dat betekent dat we voor iedere klant een maatwerk-bed samenstellen. In de praktijk merken wij dat het samenstellen van het prefecte bed voor een klant soms ingewikkeld is. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het wel eens mis gaat. Een klant ligt dan net niet lekker op een bed, of een kussen is bij nader inzien niet helemaal de juiste hoogte. Dan bieden wij de slaapzekergarantie.”

Altijd een tevreden klant


De slaapzekergarantie moet ervoor zorgen dat er nooit iemand ontevreden op een bed van Hml Bedding ligt. Is dat onverhoopt toch het geval, dan gaat Hml Bedding samen met de consument kijken wat er gedaan kan worden om de klant toch tevreden te stellen. Dat kan het vervangen van de binnenzijde van het kussen zijn of het ruilen van een matras: wat er maar nodig is om ervoor te zorgen dat de klant lekker ligt op zijn Hml-bed.

Zorgvuldige keuze


“Het past binnen onze visie en filosofie om de slaapzekergarantie aan te bieden aan onze klanten,” zegt Mark van de Laarschot. “De kernwaarden van Hml Bedding zijn ambacht en maatwerk. Daarom hebben wij ervoor gekozen geen meerprijzen te rekenen voor bijvoorbeeld speciale stoffen, kleuren of hoofdborden. Dat geldt dus ook voor maatwerk dat we ná het leveren van een bed nog bieden. Met de slaapzekergarantie willen we overigens niet de boodschap uitdragen dat er geen zorgvuldige keuze gemaakt dient te worden in de winkel. Wij hopen dat klanten en verkopers goed blijven nadenken bij het kopen of verkopen van een bed. Wel bieden we de consument hiermee extra zekerheid, die hij zeker als prettig zal ervaren.”

Persbericht slaapzekergarantie Terug naar nieuwsoverzicht