menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
Alleen op afspraak
info@hmlbedding.nl

Moodboard - Boxspring Moderato in stijl Industrieel

Boxspring Moderato in stijl Industrieel

Onze boxspring met hoofdbord Moderato past prima in een industrieel interieur. Dit interieur wordt zo genoemd omdat er vaak gebruik wordt gemaakt van de combinatie beton, metaal, stoere stoffen en vintage.

Boxsprings: tijdloos en stoer

Kiest u voor een boxspring in een grove natuurlijke stof met linnen of canvas uitstraling in combinatie met hoofdbord Moderato, dan is het eenvoudig om een slaapkamer te creëren in een industriële stijl. Als je een groots effect wilt, kun je een wand behangen met fotobehang van beton, roestig metaal of bakstenen. Een stoere fotoprint op metaal of hout werkt goed. Mix verweerde, harde materialen zoals metaal en beton met stoere stoffen als linnen, canvas, suede, wol en leder. Een mooie vintage vondst zoals een lamp, schoolstoeltje of ladekast erbij en het plaatje is compleet.

Boxspring stof

Kleuren die in deze stijl passen zijn alle soorten grijzen, groenen, bruinen en blauwen. Kies gerust voor meerdere kleuren en kleurtonen bij elkaar. Om het wat minder “serieus” te maken kun je een pittige kleur gebruiken als accent, zoals we hier hebben gedaan met okergeel.

Afgebeeld is een boxspring met hoofdbord Moderato in de stofkleur Turtle Casa 088. Bekijk ook eens een modern moodboard.