menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
Alleen op afspraak
info@hmlbedding.nl

Moodboard - Boxspring Allegretto in stijl Scandinavisch

Boxspring Allegretto in stijl Scandinavisch

Onze boxspring met hoofdbord Allegretto past prima in een scandinavisch interieur. Dit interieur bevat blond hout, veel wit en lichte grijzen, natuurlijke materialen en vaak eenvoudige en organische vormen. Deze stijl heeft een rustige uitstraling en is dus heel geschikt voor de slaapkamer.

Boxsprings: tijdloos scandinavisch

Als basis kies je voor een licht houten vloer of wand, veel witte wanden en bijvoorbeeld een lichtblauwe of lichtgrijze boxspring. Het kleurpalet is uitgebalanceerd en ingetogen en bevat lichte tinten als grijzen, blauwen, witten en zandkleuren.

Je kunt gaan voor een dekbedovertrek in een mooie natuurlijke stof, effen of met een klein patroon. Deze combineer je met grafische kussens en een wollen plaid.

Boxspring stof

Een grote landschapsfoto op het dekbedovertrek of op een wand past ook goed in deze stijl en geeft snel een mooie sfeer aan de ruimte. Styling met mooie, natuurlijke items van glas, mat hout of mat keramiek. Een toffe lamp als eye catcher maakt het geheel af.

De afgebeelde boxspring is voorzien van het hoofdbord Allegretto in de stofkleur Board 41 Lightblue. Bekijk ook eens het moodboard Zacht en Basic.