menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
Alleen op afspraak
info@hmlbedding.nl

Moodboard - Boxspring Adagio in stijl Landelijk

Boxspring Adagio in stijl Landelijk

Onze boxspring met hoofdbord Adagio past prima in een landelijk interieur. De landelijke stijl is populair voor de slaapkamer, omdat er in deze stijl gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen en romantische vormen.

Boxsprings: landelijke stijl

In de vaak neutrale basis worden veel accessoires gebruikt. Om deze stijl te maken kies je voor een wat gedecoreerder hoofdbord zoals de Adagio of Allegretto. Deze wordt gestoffeerd in een natuurlijke stof.

Kleuren die hier goed bij passen zijn taupe- en bruintinten,. naturellen en pastels. Als accent kun je in de styling wat goud of koper toevoegen. De meubels zijn romantisch van uitstraling en vaak gedecoreerd: denk aan een buikkastje, Frans nachttafeltje of mat wit gelakte, klassieke linnenkast.

Boxspring stof

Dit is echt een stijl waarin veel gebruik gemaakt wordt van patronen: bloemen, golven, krullen en ornamenten. We zien breisels, kant, maar ook satijnachtige stiffen. Door deze stoffen en patronen te combineren creƫer je een warm en verrassend geheel. In de styling kun je een oude kandelaar en de koekoeksklok van oma mixen met romantische vaasjes in verschillende maten en kleuren. Vergeet ook de planten en bloemen niet!

Afgebeeld is een boxspring met hoofdbord Adagio in de stofkleur Board 01 Naturel. Bekijk ook eens een grafisch modern boxspring moodboard.