menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres
Moodboard - Boxspring Rubato in stijl Zacht & Basic bij Slaapspecialist Drempt

Boxspring Rubato in stijl Zacht en Basic

Onze boxspring met hoofdbord Rubato past prima in een basic interieur. Dit interieur wordt zo genoemd, omdat zowel de kleuren als de vormgeving van de meubels niet heel uitgesproken, maar juist tijdloos zijn.

Boxsprings: tijdloos maar toch spannend

Als u kiest voor een tijdloze boxspring als basis, zoals een antraciet kleurige met hoofdbord Rubato en een mat witte linnenkast, kun je daar zeker nog een spannend geheel van maken.

Aanvullend bij de boxspring is hier gekozen voor styling met een mooie contrastrijke combinatie van zachte pastels met verschillende grijstinten, wit en zwart. De donkerbruine wand en de kleine details maken het een verrassend geheel. De accessoires in deze stijl hebben een zachte, hoogwaardige en een tikkie Japanse sfeer. Het zachte roze geeft een warme touch aan deze boxspring, maar toch is het algehele gevoel fris en helemaal van nu.

Boxspring stof

Gebruik weinig patronen, maar uni’s passend bij de stof van de boxspring. Zowel glanzend als mat textiel, rotan en riet, papier (zoals de gevouwen lampen) en mat aardewerk zijn. Kies voor eenvoudige strakke vormen welke passen bij de box waarin de boxspring is gestoffeerd.

Afgebeeld is een boxspring met hoofdbord Rubato in de stofkleur Casa 67 Antraciet.

Hoofdbord Rubato is een heerlijk zacht en cosy hoofdbord. De extreem zachte vormvaste schuimvulling geeft een bijzonder aangename ‘soft touch’. Met de ingetrokken rand, waardoor er een royale bolling in de twee delen ontstaat, is het een hoofdbord dat meteen opvalt.

Naar wens stemmen wij het hoofdbord graag helemaal af op jouw persoonlijke voorkeur. Dikte, hoogte en stoffering worden, mits technisch mogelijk en zonder meerprijs, helemaal op maat gemaakt. Zo maken we ons bed tot jouw bed.

Bekijk ook eens een klassiek moodboard.

Deze opstelling is te vinden bij

Boxsprings bij Slaapspecialist Drempt

Ga naar website →
Rijksweg 20, 6996 AC, Drempt, Nederland
0313 476218, info@slaapspecialistdrempt.nl
hmlbedding-winkelpand-slaapspecialist-drempt.JPG
hmlbedding-interieur-nieuw-drempt.JPG

Wanneer je op zoek bent naar een boxspring, laat Slaapspecialist Drempt je graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien. Bij een boxspring spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Beide aspecten kun je uiteraard volledig op jouw wensen (laten) afstemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen

Uiteraard ben je vrij om jouw eigen boxspring samen te stellen. Daarnaast vormen de veel gekozen boxspringcombinaties een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar jouw ideale bed. Voor een persoonlijk advies en een meer gedetailleerde indruk nodigt Slaapspecialist Drempt je van harte uit.

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Drempt waar Slaapspecialist Drempt onder andere de Hml Bedding boxspring collectie bezorgt, zijn: Hummelo, Doesburg, Hoog-Keppel, Angerlo, Laag-Keppel, Langerak en Toldijk. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Slaapspecialist Drempt.