menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
Alleen op afspraak
info@hmlbedding.nl

Boxsprings

Goed slapen vergt maatwerk, dat is de visie achter alles wat we bij Hml Bedding doen. Daarom kunnen de artikelen uit onze collectie naar wens gecombineerd worden, zonder meerprijs voor bijvoorbeeld een speciale stof, afwijkende afmetingen of specifieke aanpassingen op hoofd- en voetenborden. Wij realiseren jouw aanpassingen graag en kosteloos voor je!

Optimaal slaapcomfort, passende uitstraling

Wanneer je op zoek bent naar een boxspring, spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Beide aspecten kun je uiteraard volledig op jouw wensen af (laten) stemmen. Uiteindelijk is de boxspring een slaapsysteem dat jarenlang meegaat en dus ook zeker de nodige aandacht verdient op het moment dat er gekozen dient te worden.Op deze en de volgende pagina’s vind je zowel informatie over slaapcomfort als over de mogelijkheden op het gebied van look & feel.

Voel je vrij om jouw eigen boxspring samen te stellen. Per ligplek kan er gekozen worden voor een vaste boxspring of een elektrisch verstelbare boxspring. Deze boxsprings zijn goed naast elkaar te combineren doordat ze gelijk zijn qua hoogte. Voor wat betreft het plaatje: wellicht is de configurator een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar jouw ideale bed. Via de link hieronder vind je hier meer informatie over. Voor een persoonlijk advies en een meer gedetailleerde indruk, nodigen wij je van harte uit bij één van onze verkooppunten. Hier staan enthousiaste vakmensen klaar om je te helpen bij het maken van een goede keuze.