menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Matrassen bij Wijen relaxen wonen slapen

Ga naar website →
Heerweg 8, 6031 PN, Nederweert, Nederland
0495 461 313, info@wijen.nl
boxspring-hmlbedding-leon-wijen-wonen-en-slapen-winkelpand.jpg
hmlbedding-interieur-nieuw-leonwijen-nederweert.JPG

Wanneer je op zoek bent naar een goed nachtrust-matras laat het enthousiaste team van Wijen relaxen wonen en slapen uit Nederweert je graag de mogelijkheden zien van de collectie van Hml Bedding. Een goed matras bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van jouw nachtrust. Een matras van Hml Bedding is altijd een kwalitatief hoogwaardig matras. Dat betekent echter niet dat je op elk van onze matrassen goed zult slapen. Goed slapen vergt maatwerk: wij adviseren je dan ook om op je gemak te komen proefliggen bij Wijen. Samen met de slaapadviseurs kun je zeker tot een combinatie komen die compleet voldoet aan je persoonlijke wensen en voorkeuren.

Matrassen en ligcomfort

Kwalitatief gezien zijn onze matrassen allemaal gelijk. Wel zijn er verschillen in ligcomfort en aanpassingsvermogen. Door bewust te kiezen voor een gewoon matras of een matras in combinatie met matrastopper, is het zeker dat het mogelijk is om jouw droombed samen te stellen. Het ideale bed bestaat nog niet, maar we maken het graag voor je.

Het is super dat we met de Hml Bedding-collectie nooit nee hoeven te verkopen. Nagenoeg alles kan. We werken al heel lang samen met Hml. Eerst met Henk van de Laarschot en nu met Mark. Hml Bedding denkt echt mee en mag dan ook met recht zeggen: Wij staan voor ambacht en maatwerk.

Leon Wijen, Leon Wijen Wonen en Slapen

In Nederweert is Leon Wijen Wonen & Slapen al jarenlang onze partner. Samen met de medewerkers kijken Leon en Monique altijd naar de wensen van de consument. Nee is geen optie, en de rest is een uitdaging. Aan de lange tafel kan onder het genot van een goede kop koffie alles besproken worden. Erg waardevol vind ik de mooie mix tussen zakelijk stappen zetten en menselijk samenwerken. Het is mooi dat ik nu het contact wat mijn vader jarenlang als erg prettig heeft ervaren, nu zelf over heb mogen nemen. Ik ga er dan ook vanuit dat we samen nog vele jaren vele consumenten in de regio Weert naar volle tevredenheid mogen bedienen.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Nederweert waar Wijen relaxen wonen en slapen onder andere matrassen van Hml Bedding bezorgt, zijn: Nederweert, Weert, Stramproy, Someren, Asten, Meyel, Helden-Panningen, Heeze, Maarheeze en de provincie Limburg. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Wijen relaxen wonen en slapen.