menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Matrassen bij van Zutphen Bedtijd

Ga naar website →
Hertog Janplein 27, 5469 BJ, Erp, Nederland
0413 212830, info@vanzutphenbedtijd.nl
hmlbedding-winkelpand-nieuw-vanzutphenbedtijd-erp.jpg
boxspring-hmlbedding-van-zutphen-bedden-studio.JPG

In je zoektocht naar een goed matras of slaapsysteem mag de prachtige speciaalzaak van Van Zutphen Bedtijd in Erp niet ontbreken. Het enthousiaste en vakkundige team staat graag voor je klaar om toelichting te geven op de uiterst complete en prachtig ingerichte showroom.

Een goed matras bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van jouw nachtrust. Een matras van Hml Bedding is altijd een kwalitatief hoogwaardig matras. Dat betekent echter niet dat je op elk van onze matrassen goed zult slapen. Goed slapen vergt maatwerk en wij adviseren je dan ook om je in alle rust te laten adviseren en gebruik te maken van de jarenlange ervaring die bij dit team aanwezig is. Net als Hml Bedding staan zij voor wat ze verkopen, en we durven dan ook rustig uit te spreken dat we er zeker van zijn dat je daar gegarandeerd goed van gaat slapen!

Matrassen en ligcomfort

Kwalitatief gezien zijn onze matrassen allemaal gelijk. Wel zijn er verschillen in ligcomfort en aanpassingsvermogen. Door bewust te kiezen voor een matrastype en hardheidsuitvoering die je past, in combinatie met een heerlijke topper van de juiste materialen, ben je verzekerd van een goede nachtrust. Daar staan Hml Bedding en Van Zutphen Bedtijd samen voor garant.

Wij werken reeds vele jaren samen met Hml Bedding. Onze gemene deler is dat we allebei pas tevreden zijn met kwalitatief 100% goede en eerlijke producten en een consument die helemaal tevreden is. Het is voor ons dan ook prettig om te weten dat we aan Hml Bedding een fabrikant hebben die met ons meedenkt, ook als er eens een keer een stapje extra gezet moet worden.

Jurgen en Ank van der Leest, van Zutphen Bedtijd

Jurgen en Ank zijn de trotse eigenaren van Van Zutphen Bedtijd in Erp. Jurgen is voor mij al vele jaren een gewaardeerde branchegenoot en ik ben dan ook blij dat er op deze plaats een ruime sortering Hml Bedding producten op de vloer staat. Dit is ook nodig om te kunnen voldoen aan de wensen van de consument, en deze staat bij van Zutphen Bedtijd absoluut op de eerste plaats. Hopelijk kunnen we de mensen in en rond Erp nog vele jaren samen voorzien van een heerlijk en kwalitatief goed bed.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Erp waar Van Zutphen Bedtijd onder andere Hml Bedding matrassen bezorgt, zijn: Veghel, Gemert, Uden, Heeswijk-Dinther, Beek en Donk, Boekel, Keldonk en Boerdonk. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Van Zutphen Bedtijd.