menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Matrassen bij Omsels Slaap- en Woonadviseurs

Raadhuisstraat 7, 5981 BA, Panningen, Nederland
077 307 1394, info@omsels.nl
hmlbedding-winkelpand-omsels-panningen.JPG
hmlbedding-interieur-omsels-panningen.jpg

Wanneer je op zoek bent naar een goed matras laten de medewerkers van Omsels Slaap- en Woonadviseurs je graag de matrassencollectie van Hml Bedding voelen. Een goed matras bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van jouw nachtrust. Een matras van Hml Bedding is altijd een kwalitatief hoogwaardig matras. Dat betekent echter niet dat je op elk van onze matrassen goed zult slapen. Goed slapen vergt maatwerk: wij adviseren je dan ook om de tijd te pakken voor een goed advies. Op die manier kun je optimaal gebruikmaken van de uitgebreide kennis die aanwezig is bij het team van Omsels. Een goede start van een goede nacht.

Matrassen en ligcomfort

Kwalitatief gezien zijn onze matrassen allemaal gelijk. Wel zijn er verschillen in ligcomfort en aanpassingsvermogen. Door bewust te kiezen voor bepaald type matras, eventueel in combinatie met een bijpassende topper, is het zeker mogelijk om jouw ideale bed samen te stellen.

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Panningen waar Omsels Slaap- en Woonadviseurs onder andere Hml Bedding matrassen bezorgt, zijn: Nederweert, Mariapeel, Asten, Heythuysen, Venlo, Grashoek, Beringe, Egchel, Baarlo. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Omsels Slaap- en Woonadviseurs.