menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Matrassen bij Löwik Wonen en Slapen

Ga naar website →
Westeinde 660, 7671 CX, Vriezenveen, Nederland
0546 559 955, info@lowikmeubelen.nl
boxspring-hmlbedding-lowik-wonen-en-slapen-winkel.jpg
hmlbedding-interieur-nieuw-lowik-vriezenveen.JPG

Kiezen welk matras het beste bij je past is geen gemakkelijke opgave. Gelukkig staat er bij Löwik Wonen en Slapen in Vriezenveen een heel team voor je klaar om je daar bij te helpen. Samen loodsen ze je door de gehele en complete matrassencollectie van Hml Bedding. Een goed matras bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van jouw nachtrust. Een matras van Hml Bedding is technisch altijd een kwalitatief hoogwaardig matras. Dat betekent echter niet dat je op elk van onze matrassen goed zult slapen. Goed slapen vergt maatwerk: wij adviseren je dan ook om op je gemak te komen proefliggen bij Löwik in Vrienzenveen om zo zeker te zijn van een goede keuze.

Matrassen en ligcomfort

Kwalitatief gezien zijn onze matrassen allemaal gelijk. Wel zijn er verschillen in ligcomfort en aanpassingsvermogen. Door bewust te kiezen voor een passend en ondersteunend matras en een heerlijk vormende topper is het heel goed mogelijk om echt je eigen persoonlijke bed samen te stellen.

Al ruim 15 jaar mogen wij onze collectie presenteren op de slaapafdeling van Löwik Wonen & Slapen in Vriezenveen. Altijd wordt er op een professionele manier gekeken naar waar de toegevoegde waarde voor de consument zit en telkens weer komen de slaapadviseurs van Löwik en ik tot een nieuw inzicht. Soms is het een andere kleur of zijn het andere materialen, dan weer een ander ligcomfort en recentelijk weer een andere plek in de winkel. Steeds weer samen kijkend naar wat het best mogelijke resultaat oplevert. Het is leuk om met deze enthousiaste en eerlijke mensen op deze manier samen te mogen werken!

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Vriezenveen waar Löwik Wonen en Slapen onder andere Hml Bedding matrassen bezorgt, zijn: Almelo, Wierden, Nijverdal, Vroomshoop, Rijssen, Ommen, Tubbergen, Oldenzaal, Hengelo, Enschede en Raalte. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Löwik Wonen en Slapen.