menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Matrassen bij Beddenspeciaalzaak de Slaapmaker

Ga naar website →
Eemlandweg 13a, 1271 KR, Huizen, Nederland
035 523 4567, info@slaapmaker.nl
hmlbedding-winkelpand-slaapmaker-huizen.png
hmlbedding-interieur-slaapmaker-huizen2.JPG

Voor een goed matras en bijpassende matrastopper, of een complete boxspringcombinatie, ben je bij de Slaapmaker aan het goede adres. Het enthousiaste team helpt je graag om samen te kijken naar welke producten het beste bij je passen. Ze hebben nagenoeg de gehele matrassencollectie van Hml Bedding op de vloer en kunnen dan ook echt goed samen met je kijken wat het beste bij je past.

Een goed matras bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van jouw nachtrust. Een matras van Hml Bedding is altijd een kwalitatief hoogwaardig matras. Dat betekent echter niet dat je op elk van onze matrassen goed zult slapen. Een matras moet je ook echt passen. Goed slapen vergt maatwerk: wij adviseren je dan ook om op je gemak te komen proefliggen bij de Slaapmaker in Huizen.

Matrassen en ligcomfort

Kwalitatief gezien zijn onze matrassen allemaal gelijk. Wel zijn er verschillen in ligcomfort en aanpassingsvermogen. Door bewust te kiezen voor een matras opgebouwd uit materialen die bij je passen, eventueel in combinatie met een heerlijke matrastopper, is het gegarandeerd mogelijk om samen met het team van de Slaapmaker te komen tot het bed dat 100% bij je past.

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Huizen waar beddenspeciaalzaak de Slaapmaker onder andere Hml Bedding matrassen bezorgt, zijn: Naarden, Blaricum, Almere, Laren, Eemnes, Bussum, Weesp, Bunschoten, Baarn, Hilversum, Soest, Nigtevegt, Diemen en Amersfoort. Maar ook als je woonachtig bent in Amsterdam of Utrecht is het de moeite waard om naar de Slaapmaker te gaan. Ze bezorgen je nieuwe boxspring graag tot op jouw eigen slaapkamer. Lekker slapen in een luxe boxspring kan beginnen bij de Slaapmaker. Samengevat: een fijne winkel, vol met luxe bedden, waar ze graag voor je klaarstaan om je te helpen met het samenstelling van je eigen drukverlagende en ondersteunende Hml Bedding boxspringcombinatie.