menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Matrassen bij Beddenspeciaalzaak de Bedweter

Ga naar website →
Dorpsstraat 63, 6741 AB, Lunteren, Nederland
0318 486 007, info@bedweter.nl
boxspring-de-bedweter-winkelpand.JPG
hmlbedding-interieur-bedweter-lunteren_nieuw.jpg

De Bedweter in Lunteren staat voor je klaar als je op zoek bent naar een goed matras. Ze laten je in deze zoektocht ook graag de complete collectie van Hml Bedding zien. Een goed matras bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van jouw nachtrust. Een matras van Hml Bedding is altijd een kwalitatief hoogwaardig matras. Dat betekent echter niet dat je op elk van onze matrassen goed zult slapen. Goed slapen vergt maatwerk: wij adviseren je dan ook om op je gemak te komen proefliggen bij de Bedweter in Lunteren. Samen met een van de persoonlijke en enthousiaste medewerkers kom je gegarandeerd tot een eindresultaat waar je jarenlang plezier van hebt.

Matrassen en ligcomfort

Kwalitatief gezien zijn onze matrassen allemaal gelijk. Wel zijn er grote verschillen in ligcomfort en aanpassingsvermogen. Door bewust samen met de adviseur te kiezen voor (een combinatie van) specifieke materialen, is het gegarandeerd mogelijk het bed samen te stellen waarop jíj jarenlang het meeste comfort zult ervaren.

Toen ik een jaar of 12 was ging ik in de herfstvakantie wel eens een dagje met mijn vader mee. Op één van deze dagen liep ik voor het eerst binnen bij De Bedweter in Lunteren, naast klant ook een goede relatie van mijn vader. Ontzettend trots ben ik dan ook op het feit dat we nu jaren later nog steeds prettig samenwerken. Altijd is de communicatie open en eerlijk en kijken we samen hoe we dingen zo simpel en goed mogelijk kunnen regelen met zijn allen. In mijn ogen is dit het ultieme voorbeeld van hoe sterk familiebedrijven samen kunnen werken. Ik hoop dan ook dat mijn kinderen later een soortgelijk stukje kunnen schrijven.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Lunteren waar beddenspeciaalzaak de Bedweter onder andere Hml Bedding matrassen bezorgt, zijn: Barneveld, Ede, Veenendaal, Scherpenzeel, Otterlo, Bennekom, Kootwijkerbroek, Ederveen en Renswoude. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met beddenspeciaalzaak de Bedweter.