Stevens Woninginrichting

Brunsummerstraat 23, 6451 CP, Schinveld, Nederland
045 5252670, info@stevenswonen.nl
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 16.00 uur
Zondag Zie eigen website

Hoe goed een fabrikant is merk je pas als winkelier als je beroep moet doen op de service. Als het een duidelijk probleem is ontvangen wij de onderdelen en lossen het zelf op. Nu was het iets waar wij zelf de oorzaak niet meteen van konden vinden. Bij de meeste andere fabrieken krijg je in fases de te wisselen onderdelen toegezonden en moeten wij de klant soms meerdere keren bezoeken om de klacht op te lossen. Bij HML -bedding werkt dat anders: een monteur van HML- bedding, voorzien van alle onderdelen is met mij meegegaan naar de klant en we hebben de service ter plekke in korte tijd opgelost. De klant was super tevreden!

Laurens Stevens

In het karakteristieke plaatsje Schinveld zit ook al jaren een echte Hml Bedding klant: Stevens Woninginrichting. Laurens bedient hier samen met zijn ouders de consument met een grote collectie meubelen en slaapsystemen. Dicht tegen de Duitse grens hebben zij in Nederland wellicht wel het meeste baat bij onze Hml Bedding website in het Duits. Collectie-uitbreiding wordt altijd weloverwogen gedaan. Het moet iets toevoegen in de keuzemogelijkheid van de consument anders komt het er niet bij te staan. Ook als er vragen of opmerkingen van de consument zijn, Laurens staat oprecht altijd voor je klaar om te kijken naar een snelle en goede oplossing. Alleen of met een van onze mensen aan zijn zijde, zorgt hij ervoor dat iedereen 100% tevreden is over zijn aankoop.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

6Schinveld (Limburgs: Sjilvend) is een landelijk gelegen dorp in de gemeente Onderbanken in Nederlands-Limburg. Het dorp ligt tegen de Duitse grens. In Schinveld bevindt zich het gemeentehuis van de gemeente Onderbanken. Wat bewinkeling betreft is het de belangrijkste kern in de gemeente. Het dorp telt een kleine 5000 inwoners en is de grootste kern van Onderbanken (ruim 8000 inwoners). Het dorp ligt midden in het Nederlandse deel van het Bekken van de Roode Beek.

Ten zuidwesten van de dorpskern ligt de nog gedeeltelijk omgrachte Schinvelder Hoeve, die ook wel Sjilvender Huuske genoemd werd. De carr├ęboerderij werd grotendeels in de 18e eeuw gebouwd. Tegenwoordig is er een restaurant in gevestigd. In Schinveld staat er ook de Sint-Eligiuskerk.

Plaatsen in de omgeving van Schinveld zijn onder andere: Brunssum, Merkelbeek, Hoensbroek, Heerlerheide, Doenrade en Windraak.