menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
Alleen op afspraak
info@hmlbedding.nl

Stevens Woninginrichting

Schinveld

Stevens Woninginrichting over Hml Bedding

Hoe goed een fabrikant is merk je pas als winkelier als je beroep moet doen op de service. Als het een duidelijk probleem is ontvangen wij de onderdelen en lossen het zelf op. Nu was het iets waar wij zelf de oorzaak niet meteen van konden vinden. Bij de meeste andere fabrieken krijg je in fases de te wisselen onderdelen toegezonden en moeten wij de klant soms meerdere keren bezoeken om de klacht op te lossen. Bij Hml Bedding werkt dat anders: een monteur van Hml Bedding, voorzien van alle onderdelen, is met mij meegegaan naar de klant en we hebben de service ter plekke in korte tijd opgelost. De klant was super tevreden!

Laurens Stevens Woninginrichting

Hml Bedding over Stevens Woninginrichting

In het karakteristieke plaatsje Schinveld zit ook al jaren een echte Hml Bedding klant: Stevens Woninginrichting. Laurens bedient hier samen met zijn ouders de consument met een grote collectie meubelen en slaapsystemen. Dicht tegen de Duitse grens hebben zij in Nederland wellicht wel het meeste baat bij onze Hml Bedding website in het Duits. Collectie-uitbreiding wordt altijd weloverwogen gedaan. Het moet iets toevoegen in de keuzemogelijkheid van de consument anders komt het er niet bij te staan. Ook als er vragen of opmerkingen van de consument zijn, Laurens staat oprecht altijd voor je klaar om te kijken naar een snelle en goede oplossing. Alleen of met een van onze mensen aan zijn zijde, zorgt hij ervoor dat iedereen 100% tevreden is over zijn aankoop.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Alles over Stevens Woninginrichting in Schinveld

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een boxspring in Schinveld? Loop dan gerust eens binnen bij Stevens Woninginrichting of neem contact op!

Brunsummerstraat 23
6451 CP Schinveld
Nederland
045 5252670
info@stevenswonen.nl
Neem contact op

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 16.00 uur
Zondag Zie eigen website