Romantovich Exclusief Slapen

Ga naar website →
Lange Nieuwstraat 185- 189, 1972 GT, IJmuiden, Nederland
0255 540 666, romantovich@hetnet.nl
Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

Wij werken al lange tijd samen met de familie Van de Laarschot. We hebben in al die jaren een bijzonder goede vertrouwensband opgebouwd. Weinig problemen, maar als die er onverhoopt toch zijn dan wordt er alles aan gedaan om het zo snel mogelijk op te lossen. Persoonlijk vind ik het ook erg belangrijk dat het een Nederlands product is. Hml Bedding hanteert korte levertijden en een goede prijs/kwaliteit-verhouding.

Theo Nelissen, Romantovich IJmuiden

Al meer dan 20 jaar werken we op een hele prettige manier samen met Theo en Anneke. Door deze jaren heen is er een hele mooie en goede vertrouwensband ontstaan. Samen kijken naar wat aanvullingen zijn in de collectie, of waar we eens over na moeten gaan denken. Dit resulteert uiteindelijk in meer dan 10 modellen op de winkelvloer en heel veel tevreden consumenten. Voor mij voelt IJmuiden hierdoor toch een beetje als thuiskomen, en weggaan. Zeker als ik na een uitgebreid bezoek weer vertrek en Theo altijd roept: rij voorzichtig! Ik hoop dat we nog vele jaren IJmuiden en omgeving samen mogen bedienen met mooie maatwerkproducten.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

IJmuiden is een havenstad in de gemeente Velsen, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het Noordzeekanaal is daar via de sluizen met de Noordzee verbonden. In de havenmond ligt het Forteiland, onderdeel van de Stelling van Amsterdam.

IJmuiden heeft vier havens, de Vissershaven (lettercode van de schepen IJM) en een visafslag, de haringhaven, de IJmondhaven en Seaport Marina IJmuiden, een haven voor de recreatievaart. IJmuiden is naar overslag gemeten een van de grootste zeehavens van Nederland. Alleen de havens van Rotterdam en Amsterdam zijn groter. IJmuiden is tevens de grootste vissershaven van Nederland. Vanuit de vissershaven van IJmuiden vaart ook een veerboot ofwel ferry op Newcastle.

Plaatsen in de omgeving van IJmuiden zijn onder andere: Wijk aan Zee, Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Santpoort, Spaarndam, Haarlem, Cruqius, Bloemendaal, Bloemendaal aan Zee, Zandvoort en Heemstede.