Luken Wonen

Ganker 1a, 1688 CR, Nibbixwoud, Nederland
0229 575 117, info@luken.nl
Maandag 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
Woensdag 10.00 - 17.30 uur
Donderdag 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

Wij werken sinds het voorjaar van 2017 met Hml Bedding samen. Ik kwam Mark per toeval tegen op een beurs en heb daar nog geen moment spijt van. We hadden vanaf het begin af aan een klik. Hetgeen wat Hml biedt is hetzelfde als wat wij hier al jaren doen. Meedenken met de klanten, denken in oplossingen, een goede service en kwaliteit leveren. De samenwerking is nog kort maar die gaat nog heel lang duren.

Erik Luken, Luken Wonen

In Noord Holland zit wellicht voor ons de meest energieke dealer! Sinds onze eerste ontmoeting met Erik ben ik fan. Wat een enthousiasme en wat een passie voor het slaapvak en goede mooie spullen. Samen kijken naar wat de beste oplossing is voor de consument en dit dan samen realiseren. Ik ben er zeker van dat we dit nog vele jaren zo volhouden en ik heb daar dan ook zeker zin in.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Nibbixwoud is een dorp in de gemeente Medemblik, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. In het dorp zelf wordt ook wel affectief Nibbik gezegd. Nibbixwoud heeft 2445 inwoners (januari 2013).

In de 15e eeuw was voor een groot deel van de bewoners de visvangst de grootste bron van inkomsten. Hoewel Nibbixwoud een typisch agrarische gemeente werd in de 19e eeuw behield de gemeente zijn wapen met de drie baarzen. Dat werd ook het wapen van de fusiegemeente Wognum in 1979.

Voor de gemeentelijke herindeling van 1 januari 1979 was Nibbixwoud een zelfstandige gemeente, bestaande uit de dorpen Nibbixwoud, Hauwert en een deel van Zwaagdijk-Oost. Hauwert is op die datum toegevoegd aan de toen nieuwe gemeente Noorder-Koggenland. Het dorp Nibbixwoud ging op in de gemeente Wognum. Het deel van Zwaagdijk-Oost werd toegevoegd aan de gemeente Wervershoof. In de 19e eeuw omvatte de gemeente Nibbixwoud ook nog de kernen Midwoud en Oostwoud, die later als gemeente Midwoud zelfstandig werden. De gemeente Midwoud ging in 1979 ook op in de gemeente Noorder-Koggenland. Op 1 januari 2007 fuseerden de gemeenten Wognum, Noorder-Koggenland en Medemblik tot de fusiegemeente Medemblik. Sinds die datum zijn al deze plaatsen weer tot dezelfde gemeente gaan behoren. Vier jaar later, op 1 januari 2011 fuseerde de gemeente Medemblik met de gemeenten Andijk en Wervershoof tot de nieuwe fusiegemeente Medemblik, waardoor ook Zwaagdijk-Oost weer deel uitmaakt van dezelfde gemeente.

Plaatsen in de omgeving van Nibbixwoud zijn onder andere: Hoorn, Opmeer, Wognum, Medemblik en Benningbroek.