Koos Kluytmans interieurs

Ga naar website →
Pastoor van Beugenstraat 35, 5061 CR, Oisterwijk, Nederland
013 5284815, info@kooskluytmans.nl
Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag Zie eigen website

Hml Bedding geeft met de kernwaarden ambacht & maatwerk handen en voeten aan onze bedrijfsfilosofie. Wij willen onze klanten producten leveren die hun leven 'verrijken'. Om dit te bereiken is het leveren van maatwerk een must! Hml doet dat. Uitgaande van kwalitatief hoogwaardige materialen, die duurzaam geproduceerd worden, kunnen we met Hml een bed samenstellen dat volledig is afgestemd op persoonlijke voorkeuren en eigenschappen. Daarom werken wij graag samen met Hml Bedding. Koos Kluytmans Interieurs werkt al meer dan 20 jaar samen met de familie Van de Laarschot.

Jack Kluytmans

Net als Hml Bedding heeft Koos Kluytmans kwaliteit en aandacht en zorg voor de eindgebruiker erg hoog in het vaandel staan. Maatwerkproducten leveren die echt iets toevoegen aan het interieur en het leven van de consument is waar zij voor gaan. Samen leveren we dan ook al vele jaren hoogwaardige producten aan tevreden klanten. De koffie staat altijd klaar en ze zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen en productinformatie. Ik ben dan ook blij dat we deel van de Koos Kluytmans collectie uit mogen maken en zo de mensen in en rondom Oisterwijk kunnen bedienen.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Oisterwijk is in 1212 gesticht door de hertog van Brabant en kreeg meteen ook stadsrechten en een eigen jaarmarkt. Op 1 januari 1997 werd de gemeente Moergestel bij de gemeente Oisterwijk gevoegd, net als Heukelom, tot dat moment deel van de gemeente Berkel-Enschot. Het noordelijke en westelijke deel van de gemeente (waar het dorp Oisterwijk ligt) rekent men tot de streek van de Meierij van 's-Hertogenbosch, het zuidoostelijke deel (waar Moergestel ligt) tot de streek van de Kempen.

Gemeente Oisterwijk geldt als een toeristische trekpleister vanwege de vele bossen en vennen, zoals de natuurgebieden Oisterwijkse Bossen en Vennen, De Kampina, Oude Hondsberg, Ter Braakloop en Galgeven en het Moergestelse Broek. De natuurgebieden vallen (grotendeels) onder Het Groene Woud, een verscheidene Noord-Brabantse gemeenten overkoepelend nationaal landschap. Verder doet ook het Brabants Vennenpad de gemeente Oisterwijk aan.

Plaatsen in de omgeving van Oisterwijk zijn onder andere: Udenhout, Hooghout, Haaren en Helvoirt.