De Grutter slapen en wonen

Ga naar website →
Twelloseweg 79, 7396 BM, Terwolde, Nederland
0571 290641, info@beddenhuis.nl
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 - 17.30 uur
Woensdag 09.30 - 17.30 uur
Donderdag 09.30 - 17.30 uur
Vrijdag 09.30 - 20.00 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Zondag Zie eigen website

Reeds jarenlang hebben wij aan Hml Bedding naast een betrouwbare leverancier een meedenkende partner. De korte lijnen en de duidelijke communicatie zorgen absoluut voor een win win situatie, waardoor het voor iedereen prettig werken is, met als eindresultaat altijd een tevreden klant.

Richard de Grutter, de Grutter slapen en wonen

Onze vaders werkten al lange tijd samen voordat wij ├╝berhaupt in de branche aan de slag gingen. Ondertussen werken ook wij al weer jaren samen. Volgens mij in lijn met onze vaders: hard werken, open en eerlijk communiceren en het belang van de consument op de eerste plaats stellen. We zijn dan ook blij dat wij de regio Deventer samen met de Grutter Slapen en Wonen mogen bedienen.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Terwolde is een dorp in de gemeente Voorst, in de Nederlandse provincie Gelderland. Het dorp ligt aan de linker oever van de IJssel, ongeveer 4 km stroomafwaarts vanaf Deventer. Terwolde telde in 2012 1820 inwoners, inclusief buitengebieden maar exclusief het naburige De Vecht.

In 2010 heeft Terwolde zijn 1050-jarige bestaan gevierd.

In het centrum van het dorp staat de uit de 14e eeuw stammende Kerk van Terwolde, die tot de Reformatie was gewijd aan de heiligen Cosmas en Damianus. Bij een restauratie in de jaren 1990 is een groot aantal muurschilderingen blootgelegd die gemaakt zijn tussen ca. 1490 en ca. 1540.

Het dorp kent een actief verenigingsleven. Zo zijn er de vereniging Dorpsbelangen, een sportvisvereniging, een sportclub, een autocrossclub, een actieve afdeling van Jong Gelre, twee koren (Inspiration en Eendracht), een muziekvereniging, buurt- en speeltuinverenigingen en een dartclub.

In het centrum van het dorp, in het gebouw waar vroeger de dorpsschool was gevestigd, vindt nu het dorpshuis een onderkomen. Ook zijn er diverse faciliteiten; winkels waaronder een supermarkt, snackbar, medisch centrum en een kleine bibliotheek. Aan de rand van het dorp, bij de buurtschap De Wijk stond de nog volop in gebruik zijnde korenmolen de Ooievaar. Op 31 augustus 2015 brandde de molen als gevolg van blikseminslag volledig af.

Plaatsen in de omgeving van Terwolde zijn onder andere: Twello, Deventer, Apeldoorn, Spekhoek, Diepenveen en Nijbroek.