Boxsprings Boonman Valkenswaard

Ga naar website →
Waalreseweg/Richterpad 1, 5554 BJ , Valkenswaard, Nederland
040 204 8028, valkenswaard@boonmanbedden.nl

Boonman beddden in Valkenswaard laat u graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien, wanneer u op zoek bent naar een boxspring. De volgende aspecten spelen een rol bij een boxspring: de gewenste uitstraling van het bed, en een optimaal slaapcomfort. U kunt beide aspecten uiteraard volledig op uw wensen af (laten) stemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen.

In de zoektocht naar uw ideale bed, zijn de boxspringcombinaties die bij ons veel worden gekozen een prettig vertrekpunt . Waarin u uiteraard vrij bent om uw eigen boxspring naar uw wensen samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies, bent u bij Boonman bedden in Valkenswaard van harte welkom.

In Valkenswaard en omgeving worden wij reeds jaren vertegenwoordigd door Boonman Bedden. Hier hebben wij de eer om tussen diverse andere topmerken gepresenteerd te staan in een echte beddenspeciaalzaak. Het samen met de klant kijken wat er van alle mogelijkheden het beste aansluit bij de wensen van de consument is wat ze hier het liefste doen. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn gegaan, dan zijn ze net als wij graag bereid om een stapje extra te zetten om u alsnog 100% tevreden te krijgen. Wij hopen nog vele jaren samen met Boonman het gebied rondom Valkenswaard te mogen bedienen.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Valkenswaard waar Boonman bedden onder andere de Hml boxspring collectie bezorgt zijn: Valkenswaard, Bergeijk, Lommel, Neerpelt, Overpelt, Bladel, Eersel, Hapert, Luyksgestel en Waalre. Neem voor bezorgmogelijkheden voor uw woonplaats contact op met Boonman bedden in Valkenswaard.