menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxsprings Boonman Bedden Valkenswaard

Ga naar website →
Waalreseweg/Richterpad 1, 5554 BJ , Valkenswaard, Nederland
040 204 8028, valkenswaard@boonmanbedden.nl
hmlbedding-winkelpand-boonman-valkenswaard.jpg
boxspring-hmlbedding-boonman-bedden-valkenswaard-studio-.JPG

Boonman Bedden in Valkenswaard laat je graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien, wanneer je op zoek bent naar een boxspring. De volgende aspecten spelen een rol bij een boxspring: de gewenste uitstraling van het bed en een optimaal slaapcomfort. Je kunt beide aspecten uiteraard volledig op juw wensen (laten) afstemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen

In de zoektocht naar jouw ideale bed zijn de boxspringcombinaties die bij ons veel worden gekozen een prettig vertrekpunt. Waarin je uiteraard vrij bent om je eigen boxspring naar jouw wensen samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies ben je bij Boonman Bedden in Valkenswaard van harte welkom.

Ik werk graag met Hml Bedding omdat daar net als bij Boonman Bedden de klant centraal staat. Een uitstekend kwaliteitsproduct dat zich kan meten met de topmerken. Echter tegen de prijs van een goede middenklasser. Door het grote scala aan mogelijkheden is er voor een ieder een heerlijk bed te creëren. Uitstekende aftersales en bekwame medewerkers maken het tot een genot om met ze te werken. Echt een leverancier die nog oog heeft voor de eindgebruiker.

Jos Verhuizen, Boonman Bedden Valkenswaard

In Valkenswaard en omgeving worden wij reeds jaren vertegenwoordigd door Boonman Bedden. Hier hebben wij de eer om tussen diverse andere topmerken gepresenteerd te staan in een echte beddenspeciaalzaak. Het samen met de klant kijken wat er van alle mogelijkheden het beste aansluit bij de wensen van de consument is wat ze hier het liefste doen. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn gegaan, dan zijn ze net als wij graag bereid om een stapje extra te zetten om u alsnog 100% tevreden te krijgen. Wij hopen nog vele jaren samen met Boonman het gebied rondom Valkenswaard te mogen bedienen.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Valkenswaard waar Boonman Bedden onder andere de Hml Bedding boxspring collectie bezorgt, zijn: Bergeijk, Lommel, Neerpelt, Overpelt, Bladel, Eersel, Hapert, Luyksgestel en Waalre. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Boonman Bedden in Valkenswaard.