Boxsprings bij Woonboulevard Poortvliet

Ga naar website →
Paasdijkweg 33, 4693 RE, Poortvliet, Nederland
0166 619 100,

U bent op zoek naar een boxspring? Woonboulevard Poortvliet laat u graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien. Bij een boxspring spelen twee aspecten een rol: de gewenste uitstraling van het bed, en een optimaal slaapcomfort. Beide aspecten kunt u uiteraard volledig op uw wensen af (laten) stemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen.

De bij ons veel gekozen boxspringcombinaties zijn een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar uw ideale bed. Uiteraard bent u vrij om uw eigen boxspring samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies, nodigt Woonboulevard Poortvliet  u van harte uit.

Al jarenlang zijn Woonboulevard Poortvliet en Hml Bedding in contact. Ontzettend blij zijn we dan ook met de flitsende start die we eind vorig jaar hebben gemaakt. Retail in detail lijken ze hier uitgevonden te hebben. Het is mooi om te zien hoe aan ieder detail aandacht wordt besteed. Erg blij word ik ook van de slaapadviseurs, stuk voor stuk enthousiaste en bevlogen vakmensen en altijd op zoek naar de best passende oplossing. Dankzij deze mensen heb je als consument geen hinder van de enorme keuze, ze helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale bed.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Poortvliet waar Woonboulevard Poortvliet onder andere de Hml boxspring collectie bezorgt zijn: Steenbergen, Bergen op Zoom, Halsteren, Roosendaal, Goes, Middelburg, Vlissingen, Zierikzee, Middelharnis, Antwerpen, Breda, Brasschaat, Oudenbosch, Dordrecht en Schoten. Neem voor bezorgmogelijkheden voor uw woonplaats contact op met Woonboulevard Poortvliet.