menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

Boxsprings bij Vreugde Meubelen

Ga naar website →
Bosschendijk 189, 4731 DD, Oudenbosch, Nederland
0165 312 615, info@vreugdemeubelen.nl
hmlbedding-winkelpand-vreugdemeubelen-oudenbosch.jpg
hmlbedding-interieur-vreugdemeubelen-oudenbosch.jpg

Op zoek naar een mooi bed en goed slaapsysteem? Dan ben je bij Vreugde Meubelen in Oudenbosch op de goede plek. Een uiterst goed verzorgde collectie wonen en slapen staat in deze winkel voor je klaar, compleet met een grote beddenafdeling. De boxspringcollectie van Hml Bedding staat uitgebreid opgesteld en je hebt dan ook de gelegenheid om deze op je gemak in alle rust te proberen. Uiteraard met behulp van een enthousiaste medewerker van Vreugde Meubelen die je alles kan vertellen over deze collectie. Van drukverlagend, tot juist duidelijk ondersteunend, van ventilerend tot alles daar tussenin. Vast of compleet elektrisch verstelbaar? Samen kijken naar wat het beste past bij jouw wensen is waar je echt even de tijd voor moet nemen. Nadat je het ligcomfort bepaald hebt is de gewenste uitstraling aan de beurt. Ook hierin kun je bogen op de kennis van Vreugde Meubelen. Zij hebben reeds jarenlang ervaring met onze collectie en zijn zeer goed in staan om met je te kijken naar de royale collectie hoofdborden en stoffen. Samen stellen jullie jouw ideale bed samen. Het bestaat nog niet, maar we maken het graag voor je.

Boxspring naar keuze samenstellen

De bij ons veel gekozen boxspringcombinaties zijn een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar je ideale bed. Uiteraard ben je vrij om je eigen boxspring samen te stellen. Voor meer informatie en uiteraard een persoonlijk advies nodigt Vreugde Meubelen je van harte uit om eens spontaan binnen te lopen of om een afspraak te maken.

Ruim 20 jaar werken wij al met de fam. Van de Laarschot. Met het programma van Hml Bedding heb je betrouwbare en degelijke producten en ultieme service, die naast slaapcomfort ook plezier brengen tot in lengte van jaren. Zo hoeven zowel de klant als wij niet wakker te liggen.

Louis Oosterhof, Vreugde meubelen

In Oudenbosch werken we al jaren samen met Louis en Jan van Vreugde Meubelen. Het zijn praktische ondernemers die van doorpakken houden en ze zijn altijd bezig om te kijken naar eventuele verbeterpunten. Ze hebben een mooie opstelling gemaakt met onze boxspringcollectie en zijn pas tevreden als de consument tevreden is. Samen hopen we nog vele jaren maatwerkoplossingen te mogen leveren.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Oudenbosch waar Vreugde Meubelen onder andere de Hml Bedding boxspring collectie bezorgt, zijn: Sprundel, Roosendaal, Oud Gastel, Fijnaart, Standaarbuiten, Stampersgat, Etten-Leur, Breda. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Vreugde Meubelen.