menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxsprings bij Van Zutphen Bedtijd

Ga naar website →
Hertog Janplein 27, 5469 BJ, Erp, Nederland
0413 212830, info@vanzutphenbedtijd.nl
hmlbedding-winkelpand-nieuw-vanzutphenbedtijd-erp.jpg
boxspring-hmlbedding-van-zutphen-bedden-studio.JPG

Op zoek naar een mooi bed en goed slaapsysteem? Dan ben je bij Van Zutphen Bedtijd in Erp aan het goede adres. Een uiterst goed verzorgde winkel, waar ze voor je klaar staan, compleet met een grote collectie luxe bedden. De boxspring collectie van Hml Bedding staat uitgebreid opgesteld en je hebt dan ook de gelegenheid om deze op je gemak in alle rust te proberen. Uiteraard met behulp van een enthousiaste medewerker van Van Zutphen Bedtijd, die je alles kan vertellen over deze collectie. Van drukverlagend, tot juist duidelijk ondersteunend, van ventileren tot alles daar tussenin. Samen kijken naar wat het beste past bij jouw wensen is waar je echt even de tijd voor moet nemen. Nadat je het ligcomfort bepaald hebt, is de gewenste uitstraling aan de beurt. Ook hierin kun je bogen op de kennis van Van Zutphen. Zij hebben reeds lang ervaring met onze collectie en zijn zeer goed in staan om met je te kijken naar de royale collectie hoofdborden en stoffen. Samen stellen jullie jouw ideale bed samen. Het bestaat nog niet, maar we maken het graag voor je.

Boxspring naar keuze samenstellen

De bij ons veel gekozen boxspringcombinaties zijn een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar je ideale bed. Uiteraard ben je vrij om je eigen boxspring samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies nodigt Van Zutphen Bedtijd je van harte uit om eens spontaan binnen te lopen of om een afspraak te maken.

Wij werken reeds vele jaren samen met Hml Bedding. Onze gemene deler is dat we allebei pas tevreden zijn met kwalitatief 100% goede en eerlijke producten en een consument die helemaal tevreden is. Het is voor ons dan ook prettig om te weten dat we aan Hml Bedding een fabrikant hebben die met ons meedenkt, ook als er eens een keer een stapje extra gezet moet worden.

Jurgen en Ank van der Leest, van Zutphen Bedtijd

Jurgen en Ank zijn de trotse eigenaren van Van Zutphen Bedtijd in Erp. Jurgen is voor mij al vele jaren een gewaardeerde branchegenoot en ik ben dan ook blij dat er op deze plaats een ruime sortering Hml Bedding producten op de vloer staat. Dit is ook nodig om te kunnen voldoen aan de wensen van de consument, en deze staat bij van Zutphen Bedtijd absoluut op de eerste plaats. Hopelijk kunnen we de mensen in en rond Erp nog vele jaren samen voorzien van een heerlijk en kwalitatief goed bed.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Erp waar Van Zutphen Bedtijd onder andere de Hml Bedding boxspring collectie bezorgt, zijn: Veghel, Gemert, Uden, Heeswijk-Dinther, Beek en Donk, Boekel, Keldonk en Boerdonk. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Van Zutphen Bedtijd.