Boxsprings bij Van Zutphen bedden

Ga naar website →
Hertog Janplein 27, 5469 BJ, Erp, Nederland
0413 212830, info@vanzutphenbedden.nl

U bent op zoek naar een boxspring? Van Zutphen bedden laat u graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien. Bij een boxspring spelen twee aspecten een rol: de gewenste uitstraling van het bed, en een optimaal slaapcomfort. Beide aspecten kunt u uiteraard volledig op uw wensen af (laten) stemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen.

De bij ons veel gekozen boxspringcombinaties zijn een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar uw ideale bed. Uiteraard bent u vrij om uw eigen boxspring samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies, nodigt Van Zutphen bedden u van harte uit.

Wij werken reeds vele jaren samen met Hml Bedding. Onze gemene deler is dat we allebei pas tevreden zijn met kwalitatief 100% goede en eerlijke producten en een consument die helemaal tevreden is. Het is voor ons dan ook prettig om te weten dat we aan Hml Bedding een fabrikant hebben die met ons meedenkt, ook als er eens een keer een stapje extra gezet moet worden.

Jurgen en Ank van der Leest

Jurgen en Ank zijn de trotse eigenaren van Van Zutphen Bedden in Erp. Jurgen is voor mij al vele jaren een gewaardeerde branchegenoot en ik ben dan ook blij dat er op deze plaats een ruime sortering Hml Bedding producten op de vloer staat. Dit is ook nodig om te kunnen voldoen aan de wensen van de consument, en deze staat bij van Zutphen Bedden absoluut op de eerste plaats. Hopelijk kunnen we de mensen in en rond Erp nog vele jaren samen voorzien van een heerlijk en kwalitatief goed bed.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Erp waar Van Zutphen bedden onder andere de Hml boxspring collectie bezorgt zijn: Erp, Veghel, Gemert, Uden, Heeswijk-Dinther, Beek en Donk, Boekel, Keldonk en Boerdonk. Neem voor bezorgmogelijkheden voor uw woonplaats contact op met Van Zutphen bedden.