Boxsprings bij Van Hulst Wonen in Sint Anthonis

Ga naar website →
Peter Zuidstraat 7 - 9, 5845 AK, Sint Anthonis, Nederland 0485 381902, info@vanhulstwonen.nl, 5845 AK, Sint Anthonis, Nederland
0485 381902, info@vanhulstwonen.nl

U bent op zoek naar een boxspring? Van Hulst wonen laat u graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien. Bij een boxspring spelen twee aspecten een rol: de gewenste uitstraling van het bed, en een optimaal slaapcomfort. Beide aspecten kunt u uiteraard volledig op uw wensen af (laten) stemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen.

De bij ons veel gekozen boxspringcombinaties zijn een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar uw ideale bed. Uiteraard bent u vrij om uw eigen boxspring samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies, nodigt Van Hulst wonen  u van harte uit.

Wij werken graag met Hml Bedding samen omdat ze zich altijd aan de gemaakte afspraken houden. De leveringen zijn altijd correct en hierdoor kunnen ook wij ons weer aan onze gemaakte afspraken houden. Ook zijn wij met een leverancier als Hml Bedding altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de markt en actueel in onze showroom.

Anita van Hulst, van Hulst Wonen

Al ruim 15 jaar is Van Hulst Wonen ons verkooppunt voor de omgeving Sint Anthonis. Altijd een verse kop koffie in de keuken, altijd een goed gesprek over wat er in de markt gaande is en wat ze daar wel of niet mee willen. Het vertrekpunt is te allen tijde de woondroom van de consument en vanaf hier zoeken ze naar producten die daar het best bij passen. Ik hoop dat ze op de slaapafdeling nog jaren naar Hml Bedding lopen.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Sint Anthonis waar Van Hulst wonen onder andere de Hml boxspring collectie bezorgt zijn: Sint Anthonis, Boxmeer, Cuijk, Wanroij, Mill, Oploo, Landhorst, Stevensbeek, Overloon en Gennip. Neem voor bezorgmogelijkheden voor uw woonplaats contact op met Van Hulst Wonen.