menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL81834554B01

Kantoor-/magazijnadres

Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
Alleen op afspraak
info@hmlbedding.nl

Boxsprings bij Van Beek bedden in Rhenen

Rhenen

Wanneer u op zoek bent naar een boxspring, laat Van Beek bedden in Nederweert u graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien. Bij een boxspring spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Beide aspecten kunt u uiteraard volledig op uw wensen af (laten) stemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen

Uiteraard bent u vrij om uw eigen boxspring samen te stellen. Daarnaast vormen de veel gekozen boxspringcombinaties een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar uw ideale bed. Voor een persoonlijk advies en een meer gedetailleerde indruk, nodigt Van Beek bedden u van harte uit.

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Rhenen waar Van Beek bedden onder andere de collectie van HML Bedding bezorgt zijn: Rhenen, Wageningen, Opheusden, Amerongen, Veenendaal, Kesteren, Elst, Druten, Tiel en Beneden-Leeuwen. Neem voor bezorgmogelijkheden voor uw woonplaats contact op met info@vanbeekbedden.nl.

Boxsprings bij Van Beek bedden in Rhenen over Hml Bedding

Alles over Boxsprings bij Van Beek bedden in Rhenen in Rhenen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een boxspring in Rhenen? Loop dan gerust eens binnen bij Boxsprings bij Van Beek bedden in Rhenen of neem contact op!

Herenstraat 37
3911 JB Rhenen
Nederland
0317 618305
Ga naar website
info@vanbeekbedden.nl
Neem contact op

Openingstijden