menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

Boxsprings bij Sleepworld Helmond

Ga naar website →
Engelseweg 156b, 5705 AJ, Helmond, Nederland
0492 74 52 73, info@sleepworldhelmond.nl
hmlbedding-winkelpand-sleepworld-helmond.jpg
hmlbedding-interieur-sleepworld-helmond-nieuw.jpg

Op zoek naar een mooi bed en goed slaapsysteem? Dan ben je bij Sleepworld Helmond aan het goede adres. Een uiterst goed verzorgde winkel staat voor je klaar, compleet met een grote collectie luxe bedden. De boxspringcollectie van Hml Bedding is hier ook aanwezig en je hebt dan ook de gelegenheid om deze op je gemak in alle rust te proberen. Uiteraard met behulp van een enthousiaste medewerker van Sleepworld die je alles kan vertellen over deze collectie. Van drukverlagend, tot juist duidelijk ondersteunend, van ventileren, tot alles daartussenin. Samen kijken naar wat het beste past bij je wensen is waar je echt even de tijd voor moet nemen. Nadat je het ligcomfort bepaald hebt, is de gewenste uitstraling aan de beurt. Ook hierin kun je bogen op de kennis van Sleepworld Helmond. Zij hebben reeds lang ervaring met onze collectie en zijn zeer goed in staan om met je te kijken naar de royale collectie hoofdborden en stoffen. Samen stellen jullie jouw ideale bed samen. Het bestaat nog niet, maar we maken het graag voor je.

Boxspring naar keuze samenstellen

De bij ons veel gekozen boxspringcombinaties zijn een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar je ideale bed. Uiteraard ben je vrij om je eigen boxspring samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies, nodigt Sleepworld Helmond je van harte uit om eens spontaan binnen te lopen of om een afspraak te maken.

Henk en Mark van de Laarschot ken ik al jaren als betrouwbare vakgenoten. Geen vraag is teveel en het lijkt echt wel alsof alles mogelijk is. Ik heb dan ook veel vertrouwen in een lange en prettige samenwerking tussen Sleepworld en Hml Bedding.

Simon Corsten, Sleepworld Helmond

Nog niet zo lang geleden zijn we onze samenwerking gestart met SleepWorld Helmond. Simon en Angelique ken ik al heel wat jaren als gerespecteerde vakgenoten. Toen we dan ook om de tafel zaten en Hml Bedding de ruimte in de collectie mooi bleek op te kunnen vullen, was het eigenlijk vrij snel geregeld. Het is een mooie beddenspeciaalzaak met een eigen visie op winkelpresentatie. Goede prijsopbouw en veel mogelijkheden. Leuk om te zien hoe ze samen met de klant kijken naar hoe het bed moet worden. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit een start is van een lange-termijn samenwerking.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Helmond waar Sleepworld Helmond onder andere de Hml Bedding boxspring collectie bezorgt, zijn: Helmond, Stiphout, Aarle-Rixtel, Lieshout, Kranenbroek, Kloostereind en Muizenhol. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Sleepworld Helmond.