menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

Boxsprings bij Slaapstudio Stijn

Ga naar website →
Opwettenseweg 81, 5672 AG, Nuenen, Nederland
040 284 00 13, info@slaapstudiostijn.nl
hmlbedding-winkelpand-slaapstudiostijn-nuenen-nieuw.jpg
hmlbedding-interieur-slaapstudiostijn-nuenen.jpg

Op zoek naar een mooi bed en goed slaapsysteem? Dan ben je bij van Slaapstudio Stijn in Nuenen aan het goede adres. Een uiterst goed verzorgde en zeer complete winkel staat voor je klaar, compleet met een ruime collectie luxe bedden. De boxspringcollectie van Hml Bedding staat uiterst compleet opgesteld en je hebt dan ook de gelegenheid om deze op je gemak in alle rust te proberen. Uiteraard met behulp van een enthousiaste medewerker van Slaapstudio Stijn die je alles kan vertellen over deze collectie. Van drukverlagend, tot juist duidelijk ondersteunend, van ventilerend tot alles daartussenin.

Samen kijken naar wat het beste past bij jouw wensen is waar je echt even de tijd voor moet nemen. Nadat je het ligcomfort bepaald hebt is de gewenste uitstraling aan de beurt. Ook hierin kun je bogen op de kennis van Slaapstudio Stijn. Zij hebben reeds lang ervaring met onze collectie en zijn zeer goed in staan om met je te kijken naar de royale collectie hoofdborden en stoffen. Samen stellen jullie jouw ideale bed samen. Het bestaat nog niet, maar samen maken we het graag voor je.

Boxspring naar keuze samenstellen

De bij ons veel gekozen boxspringcombinaties zijn een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar je ideale bed. Uiteraard ben je vrij om je eigen boxspring samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies nodigt Slaapstudio Stijn je van harte uit om eens spontaan binnen te lopen of om een afspraak te maken.

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Nuenen waar Slaapstudio Stijn onder andere de Hml Bedding boxspring collectie bezorgt, zijn: Lieshout, Aarle-Rixtel, Stiphout, Nederwetten, Bakel, Milheeze. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Slaapstudio Stijn.