menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

Boxsprings bij Slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo

Ga naar website →
Ampèrestraat 3, 3861 NC, Nijkerk, Nederland
033 2465 316, info@slapendoejezo.nu
hmlbedding-winkelpand-slapendoejezo-nijkerk.jpg
hmlbedding-interieur-nieuw-slapendoejezo-nijkerk2.JPG

Op zoek naar een goed bed? Dan ben je bij Slapen Doe Je Zo in Nijkerk aan het goede adres. Een uiterst goed verzorgde winkel staat voor je klaar, compleet met een grote collectie luxe bedden. De boxspringcollectie van Hml Bedding staat uitgebreid opgesteld en je hebt dan ook de gelegenheid om deze op je gemak in alle rust te proberen. Uiteraard met behulp van een enthousiaste medewerker die je alles kan vertellen over deze collectie. Van drukverlagend, tot juist duidelijk ondersteunend, van super ventilerend tot alles daar tussenin. Samen kijken naar wat het beste past bij jouw wensen is waar je echt even de tijd voor moet nemen. Nadat je het ligcomfort bepaald hebt is de gewenste uitstraling aan de beurt. Ook hierin kun je bogen op de kennis van Slapen Doe Je Zo. Zij hebben reeds jarenlang ervaring met onze collectie en zijn zeer goed in staan om met je te kijken naar de royale collectie hoofdborden en stoffen. Samen stellen jullie jouw ideale bed samen. Het bestaat nog niet, maar we maken het graag voor je.

Boxspring naar keuze samenstellen

De bij ons veel gekozen boxspringcombinaties zijn een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar je ideale bed. Uiteraard ben je vrij om je eigen boxspring samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies nodigen we je van harte uit om eens spontaan binnen te lopen of om een afspraak te maken.

De mogelijkheid tot maatwerk zorgt er voor dat we werkelijk nooit vastlopen in het advies naar onze klanten. Dit vinden we prettig want de wensen van de klant staan bij Slapen doe je Zo altijd voorop. Nederlandse nuchterheid met een no-nonsens aanpak zorgen ervoor dat we graag samen met de consument naar de Hml Bedding producten lopen om te kijken hoe we aan de wensen van de consument kunnen voldoen.

Paul & Jacqueline

Na een jarenlang contact werken we sinds 12 maanden samen met Paul en Jacqueline van Slapen doe je Zo… in Nijkerk. Een mooie, ruim opgezette slaapspeciaalzaak waar we een hele mooie plek hebben gekregen tussen de andere merken. Maatwerk past ze als geen ander, een bed moet naast mooi zijn ook passen bij de consument. Dat weten ze precies bij Slapen doe je Zo...

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Nijkerk waar Slapen doe je Zo onder andere de Hml Bedding boxspring collectie bezorgt, zijn: Amersfoort, Barneveld, Harderwijk, Leusden, Putten, Ermelo, Kootwijkerbroek. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Slapen doe je Zo.