Boxsprings bij Romantovich in Ijmuiden

Ga naar website →
Lange Nieuwstraat 185- 189, 1972 GT, IJmuiden, Nederland
0255 540 666, Lange Nieuwstraat 185- 189

Wanneer u op zoek bent naar een boxspring, laat Romantovich in Ijmuiden u graag de boxspring collectie Hml Bedding zien. Bij een boxspring spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Beide aspecten kunt u uiteraard volledig op uw wensen af (laten) stemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen

Uiteraard bent u vrij om uw eigen boxspring samen te stellen. Daarnaast vormen de veel gekozen boxspringcombinaties een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar uw ideale bed. Voor een persoonlijk advies en een meer gedetailleerde indruk, nodigt Romantovich u van harte uit.

Wij werken al lange tijd samen met de familie Van de Laarschot. We hebben in al die jaren een bijzonder goede vertrouwensband opgebouwd. Weinig problemen, maar als die er onverhoopt toch zijn dan wordt er alles aan gedaan om het zo snel mogelijk op te lossen. Persoonlijk vind ik het ook erg belangrijk dat het een Nederlands product is. Hml Bedding hanteert korte levertijden en een goede prijs/kwaliteit-verhouding.

Theo Nelissen, Romantovich IJmuiden

Al meer dan 20 jaar werken we op een hele prettige manier samen met Theo en Anneke. Door deze jaren heen is er een hele mooie en goede vertrouwensband ontstaan. Samen kijken naar wat aanvullingen zijn in de collectie, of waar we eens over na moeten gaan denken. Dit resulteert uiteindelijk in meer dan 10 modellen op de winkelvloer en heel veel tevreden consumenten. Voor mij voelt IJmuiden hierdoor toch een beetje als thuiskomen, en weggaan. Zeker als ik na een uitgebreid bezoek weer vertrek en Theo altijd roept: rij voorzichtig! Ik hoop dat we nog vele jaren IJmuiden en omgeving samen mogen bedienen met mooie maatwerkproducten.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van IJmuiden waar beddenspeciaalzaak Romantovich onder andere de Hml boxspring collectie bezorgt zijn: Ijmuiden, Haarlem, Zaandam, Beverwijk, Hoofddorp, Castricum, Amstelveen, Badhoevedorp, Amsterdam, Zandvoort, Heemskerk en Heemstede. Neem voor bezorgmogelijkheden voor uw woonplaats contact op met Romantovich Ijmuiden.