menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxsprings bij Omsels Slaap- en Woonadviseurs

Raadhuisstraat 7, 5981 BA, Panningen, Nederland
077 307 1394, info@omsels.nl
hmlbedding-winkelpand-omsels-panningen.JPG
hmlbedding-interieur-omsels-panningen.jpg

Op zoek naar een mooi bed en goed slaapsysteem? Dan ben je bij Omsels Slaapadviseurs in Panningen aan het juiste adres. Een mooie en goed verzorgde winkel staat voor je klaar, compleet met een grote collectie luxe bedden. De boxspringcollectie van Hml Bedding staat uitgebreid opgesteld en je hebt dan ook de gelegenheid om deze op je gemak in alle rust te proberen. Uiteraard met behulp van een enthousiaste medewerker van Omsels die je alles kan vertellen over deze collectie. Van drukverlagend, tot juist duidelijk ondersteunend, van ventilerend tot alles daar tussenin.

Samen kijken naar wat het beste past bij jouw wensen is waar je echt even de tijd voor moet nemen. Nadat je het ligcomfort bepaald hebt is de gewenste uitstraling aan de beurt. Ook hierin kun je bogen op de kennis van Omsels. Zij hebben reeds lang ervaring met onze collectie en zijn zeer goed in staat om met je te kijken naar de royale collectie hoofdborden en stoffen. Samen stellen jullie jouw ideale bed samen. Het bestaat nog niet, maar we maken het graag voor je.

Boxspring naar keuze samenstellen

De bij ons veel gekozen boxspringcombinaties zijn een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar je ideale bed. Uiteraard ben je vrij om je eigen boxspring samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies nodigt Omsels je van harte uit om een keer spontaan binnen te lopen of om een afspraak te maken.

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Panningen waar Omsels Slaap- en Woonadviseurs onder andere de Hml Bedding boxspring collectie bezorgt, zijn: Nederweert, Mariapeel, Asten, Heythuysen, Venlo, Grashoek, Beringe, Egchel, Baarlo. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Omsels Slaap- en Woonadviseurs.