menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

Boxsprings bij Noppe Slaapcultuur

Ga naar website →
Gentse Steenweg 9, 9160, Lokeren, België
0032 9 348 19 72, info@noppeslaapcultuur.be
boxspring-noppe-slaapcultuur-winkelpand.jpg
boxspring-noppe-slaapcultuur-studio.jpg

Wanneer je op zoek bent naar een luxe en comfortabel slaapsysteem laat Noppe Slaapcultuur in Lokeren je graag de boxspringcollectie van Hml Bedding zien. Een grote collectie luxe bedden die voorzien worden van goed en oprecht vakkundig advies. Iedere klant krijgt hier de aandacht en zorg die hij verdient. Voor, tijdens en na aankoop met als doel alleen maar tevreden klanten. Samen kijken naar de materialen in het assortiment en kijken naar de wensen en behoeftes van de consument. Drukverlagend, ondersteunend, natuurlijk, ventilerend, of uiteraard combinaties van deze eigenschappen. Slechte materialen zijn er niet bij, maar een goed advies zorgt er voor dat alleen de best passende materialen uiteindelijk bij jou in de slaapkamer terug te vinden zijn. Op deze manier bouwen we samen met Noppe Slaapcultuur aan een zo groot mogelijke groep van 100% tevreden klanten.

Nadat de keuze voor het type slaapsysteem is gemaakt, rest nog de keuze voor uitstraling, maatvoering en stofkeuze. Ook hierin staat het team van Noppe Slaapcultuur je graag bij. Ze hebben veel ervaring en kennis van de collectie en de mogelijkheden, stofkeuzes, maatvoering, wel of niet elektrisch verstelbaar. Samen met het team van Noppe kun je echt je eigen bed geheel samenstellen. Jouw bed bestaat nog niet, maar wij maken het graag voor je.

Boxspring naar keuze samenstellen

Uiteraard ben je geheel vrij om je eigen boxspring samen te stellen. Daarnaast vormen de veel gekozen boxspringcombinaties uit onze Hml Bedding boxspringcollectie een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar je ideale bed. Voor een persoonlijk advies en een meer gedetailleerde indruk nodigt Noppe Slaapcultuur je van harte uit om spontaan langs te komen in de showroom of om een afspraak in te plannen.

Vanaf het eerste moment waren we ervan overtuigd dat de samenwerking met Hml Bedding er één van lange duur zou zijn. Hml is een verlengde van de filosofie van onze eigen winkel. Flexibiliteit, degelijke materialen en top service! Alles klopt gewoon. Goede prijs/kwaliteit, uitstekende service, vriendelijke administratieve opvolging, goede leveringstermijnen.

Nathalie Noppe, Noppe Slaapcultuur

Onze eerste Hml Bedding dealer in België! En wat zijn we blij dat we bij zo een mooie zaak mogen starten. Het is fijn om te werken met mensen die ook van de details zijn en alleen tevreden zijn als ze voor de consument het best mogelijke eindproduct kunnen samenstellen. Op naar een mooie en lange termijn samenwerking tussen Hml Bedding en het Noppe Slaapcultuur-team!

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Lokeren waar Noppe Slaapcultuur onder andere de Hml Bedding boxspring collectie bezorgt, zijn: Dendermonde, Gent, Sint Niklaas, Aalst, Zelzate, Hamme, Grembergen, Bornhem en Zele. Neem voor bezorgmogelijkheden voor je woonplaats contact op met Noppe Slaapcultuur.