menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

Boxsprings bij Löwik Wonen en Slapen

Ga naar website →
Westeinde 660, 7671 CX, Vriezenveen, Nederland
0546 559 955, info@lowikmeubelen.nl
boxspring-hmlbedding-lowik-wonen-en-slapen-winkel.jpg
hmlbedding-interieur-nieuw-lowik-vriezenveen.JPG

Wanneer je op zoek bent naar een boxspring, laat Löwik Wonen en Slapen in Vriezenveen je graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien. Bij een boxspring spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Beide aspecten kun je uiteraard volledig op jouw wensen (laten) afstemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen

Uiteraard ben je vrij om jouw eigen boxspring samen te stellen. Daarnaast vormen de veel gekozen boxspringcombinaties een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar jouw ideale bed. Voor een persoonlijk advies en een meer gedetailleerde indruk nodigt Löwik Wonen en Slapen je van harte uit.

Al vele jaren is Hml Bedding een vaste waarde op onze zeer complete slaapafdeling. De combinatie van Nederlandse kwaliteit, no nonsense manier van werken en een uiterst betrouwbare levertijd maakt het voor ons erg prettig om mee samen te werken. Doordat ze maatwerk aanbieden, kunnen we voor iedereen een mooi, stijlvol en comfortabel bed samenstellen.

Eric en Herma

Al ruim 15 jaar mogen wij onze collectie presenteren op de slaapafdeling van Löwik Wonen & Slapen in Vriezenveen. Altijd wordt er op een professionele manier gekeken naar waar de toegevoegde waarde voor de consument zit en telkens weer komen de slaapadviseurs van Löwik en ik tot een nieuw inzicht. Soms is het een andere kleur of zijn het andere materialen, dan weer een ander ligcomfort en recentelijk weer een andere plek in de winkel. Steeds weer samen kijkend naar wat het best mogelijke resultaat oplevert. Het is leuk om met deze enthousiaste en eerlijke mensen op deze manier samen te mogen werken!

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Vriezenveen waar Löwik Wonen en Slapen onder andere de Hml Bedding boxspring collectie bezorgt, zijn: Almelo, Wierden, Nijverdal, Vroomshoop, Rijssen, Ommen, Tubbergen, Oldenzaal, Hengelo, Enschede en Raalte. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Löwik Wonen en Slapen.