menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL81834554B01

Kantoor-/magazijnadres

Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
Alleen op afspraak
info@hmlbedding.nl

Boxsprings bij Löwik Wonen en Slapen in Vriezenveen

Vriezenveen

Wanneer u op zoek bent naar een boxspring, laat Löwik Wonen en Slapen in Vriezenveen u graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien. Bij een boxspring spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Beide aspecten kunt u uiteraard volledig op uw wensen af (laten) stemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen

Uiteraard bent u vrij om uw eigen boxspring samen te stellen. Daarnaast vormen de veel gekozen boxspringcombinaties een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar uw ideale bed. Voor een persoonlijk advies en een meer gedetailleerde indruk, nodigt Löwik Wonen en Slapen u van harte uit.

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Vriezenveen waar Löwik wonen en slapen onder andere de Hml boxspring collectie bezorgt zijn: Almelo, Wierden, Nijverdal, Vroomshoop, Rijssen, Ommen, Tubbergen, Oldenzaal, Hengelo, Enschede en Raalte. Neem voor bezorgmogelijkheden voor uw woonplaats contact op met info@lowikmeubelen.nl.

Boxsprings bij Löwik Wonen en Slapen in Vriezenveen over Hml Bedding

Alles over Boxsprings bij Löwik Wonen en Slapen in Vriezenveen in Vriezenveen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een boxspring in Vriezenveen? Loop dan gerust eens binnen bij Boxsprings bij Löwik Wonen en Slapen in Vriezenveen of neem contact op!

Westeinde 660
7671 CX Vriezenveen
Nederland
0546 559 955
Ga naar website
info@lowikmeubelen.nl
Neem contact op

Openingstijden