Boxsprings bij Löwik Wonen en Slapen in Vriezenveen

Ga naar website →
Westeinde 660, 7671 CX, Vriezenveen, Nederland
0546 559 955, info@lowikmeubelen.nl

Wanneer u op zoek bent naar een boxspring, laat Löwik Wonen en Slapen in Vriezenveen u graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien. Bij een boxspring spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Beide aspecten kunt u uiteraard volledig op uw wensen af (laten) stemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen

Uiteraard bent u vrij om uw eigen boxspring samen te stellen. Daarnaast vormen de veel gekozen boxspringcombinaties een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar uw ideale bed. Voor een persoonlijk advies en een meer gedetailleerde indruk, nodigt Löwik Wonen en Slapen u van harte uit.

Al vele jaren is Hml Bedding een vaste waarde op onze zeer complete slaapafdeling. De combinatie van Nederlandse kwaliteit, no nonsense manier van werken en een uiterst betrouwbare levertijd maakt het voor ons erg prettig om mee samen te werken. Doordat ze maatwerk aanbieden, kunnen we voor iedereen een mooi, stijlvol en comfortabel bed samenstellen.

Eric en Herma

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Vriezenveen waar Löwik wonen en slapen onder andere de Hml boxspring collectie bezorgt zijn: Almelo, Wierden, Nijverdal, Vroomshoop, Rijssen, Ommen, Tubbergen, Oldenzaal, Hengelo, Enschede en Raalte. Neem voor bezorgmogelijkheden voor uw woonplaats contact op met .(JavaScript must be enabled to view this email address).