Boxsprings bij Leon Wijen Wonen en Slapen in Nederweert

Ga naar website →
Heerweg 8, 6031 PN, Nederweert, Nederland
0495 461 313 , info@wijen.nl

Wanneer u op zoek bent naar een boxspring, laat Leon Wijen Wonen en Slapen in Nederweert u graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien. Bij een boxspring spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Beide aspecten kunt u uiteraard volledig op uw wensen af (laten) stemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen

Uiteraard bent u vrij om uw eigen boxspring samen te stellen. Daarnaast vormen de veel gekozen boxspringcombinaties een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar uw ideale bed. Voor een persoonlijk advies en een meer gedetailleerde indruk, nodigt Leon Wijen Wonen en Slapen u van harte uit.

Het is super dat we met de Hml Bedding-collectie nooit nee hoeven te verkopen. Nagenoeg alles kan. We werken al heel lang samen met Hml. Eerst met Henk van de Laarschot en nu met Mark. Hml Bedding denkt echt mee en mag dan ook met recht zeggen: Wij staan voor ambacht en maatwerk.

Leon Wijen, Leon Wijen Wonen en Slapen

In Nederweert is Leon Wijen Wonen & Slapen al jarenlang onze partner. Samen met de medewerkers kijken Leon en Monique altijd naar de wensen van de consument. Nee is geen optie, en de rest is een uitdaging. Aan de lange tafel kan onder het genot van een goede kop koffie alles besproken worden. Erg waardevol vind ik de mooie mix tussen zakelijk stappen zetten en menselijk samenwerken. Het is mooi dat ik nu het contact wat mijn vader jarenlang als erg prettig heeft ervaren, nu zelf over heb mogen nemen. Ik ga er dan ook vanuit dat we samen nog vele jaren vele consumenten in de regio Weert naar volle tevredenheid mogen bedienen.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Nederweert waar Leon Wijen wonen en slapen onder andere de boxspring collectie van HML Bedding bezorgt zijn: Nederweert, Weert, Stramproy, Someren, Asten, Meyel, Helden-Panningen, Heeze, Maarheeze en de provincie Limburg. Neem voor bezorgmogelijkheden voor uw woonplaats contact op met .(JavaScript must be enabled to view this email address).