menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL81834554B01

Kantoor-/magazijnadres

Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
Alleen op afspraak
info@hmlbedding.nl

Boxsprings bij Leon Wijen Wonen en Slapen in Nederweert

Nederweert

Wanneer u op zoek bent naar een boxspring, laat Leon Wijen Wonen en Slapen in Nederweert u graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien. Bij een boxspring spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Beide aspecten kunt u uiteraard volledig op uw wensen af (laten) stemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen

Uiteraard bent u vrij om uw eigen boxspring samen te stellen. Daarnaast vormen de veel gekozen boxspringcombinaties een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar uw ideale bed. Voor een persoonlijk advies en een meer gedetailleerde indruk, nodigt Leon Wijen Wonen en Slapen u van harte uit.

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Nederweert waar Leon Wijen wonen en slapen onder andere de boxspring collectie van HML Bedding bezorgt zijn: Nederweert, Weert, Stramproy, Someren, Asten, Meyel, Helden-Panningen, Heeze, Maarheeze en de provincie Limburg. Neem voor bezorgmogelijkheden voor uw woonplaats contact op met info@wijen.nl.

Boxsprings bij Leon Wijen Wonen en Slapen in Nederweert over Hml Bedding

Alles over Boxsprings bij Leon Wijen Wonen en Slapen in Nederweert in Nederweert

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een boxspring in Nederweert? Loop dan gerust eens binnen bij Boxsprings bij Leon Wijen Wonen en Slapen in Nederweert of neem contact op!

Heerweg 8
6031 PN Nederweert
Nederland
0495 461 313
Ga naar website
info@wijen.nl
Neem contact op

Openingstijden