Boxsprings bij Klinkers wonen en slapen in Echt

Ga naar website →
Peijerstraat 111, 6101 GC, Echt, Nederland
0475 410207, info@klinkerswonenenslapen

Klinkers wonen en slapen laat u graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien, wanneer u op zoek bent naar een boxspring. De volgende aspecten spelen een rol bij een boxspring: de gewenste uitstraling van het bed, en een optimaal slaapcomfort. U kunt beide aspecten uiteraard volledig op uw wensen af (laten) stemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen.

In de zoektocht naar uw ideale bed, zijn de boxspringcombinaties die bij ons veel worden gekozen een prettig vertrekpunt . Waarin u uiteraard vrij bent om uw eigen boxspring naar uw wensen samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies, bent u bij Klinkers wonen en slapen van harte welkom

Reeds 25 jaar doen we op een prettige manier zaken met de familie van de Laarschot. De lijnen zijn kort en duidelijk. Ze gaan ten alle tijden voor duurzaam en degelijk, denken graag mee en zorgen voor een goede aftersales indien nodig. De prijs kwaliteitverhouding is erg goed, en wij vinden het daarnaast erg prettig dat we met Hml Bedding een echt Nederlands merk in huis hebben dat indien nodig probleemloos maatwerk levert.

Miriam Klinkers

Graag stellen we aan u voor: Klinkers Wonen en Slapen in Echt. Eén van de eerste adressen waar mijn vader kwam tijdens zijn start in de beddenbranche. Aangezien bij Klinkers Wonen en Slapen kwaliteit, vakmanschap en een goede service hoog in het vaandel staan, moge het duidelijk zijn dat we kunnen spreken van een goede match.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Echt waar Klinkers wonen en slapen onder andere de Hml boxspring collectie bezorgt zijn: Echt, Maasbracht, Roermond, Maaseik, Heinsberg, Thorn, Swalmen, Panheel, Montfort en Beegden. Neem voor bezorgmogelijkheden voor uw woonplaats contact op met Klinkers wonen en slapen.