menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL81834554B01

Kantoor-/magazijnadres

Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
Alleen op afspraak
info@hmlbedding.nl

Boxsprings bij Klinkers wonen en slapen in Echt

Echt

Klinkers wonen en slapen laat u graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien, wanneer u op zoek bent naar een boxspring. De volgende aspecten spelen een rol bij een boxspring: de gewenste uitstraling van het bed, en een optimaal slaapcomfort. U kunt beide aspecten uiteraard volledig op uw wensen af (laten) stemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen.

In de zoektocht naar uw ideale bed, zijn de boxspringcombinaties die bij ons veel worden gekozen een prettig vertrekpunt . Waarin u uiteraard vrij bent om uw eigen boxspring naar uw wensen samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies, bent u bij Klinkers wonen en slapen van harte welkom

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Echt waar Klinkers wonen en slapen onder andere de Hml boxspring collectie bezorgt zijn: Echt, Maasbracht, Roermond, Maaseik, Heinsberg, Thorn, Swalmen, Panheel, Montfort en Beegden. Neem voor bezorgmogelijkheden voor uw woonplaats contact op met Klinkers wonen en slapen.

Boxsprings bij Klinkers wonen en slapen in Echt over Hml Bedding

Alles over Boxsprings bij Klinkers wonen en slapen in Echt in Echt

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een boxspring in Echt? Loop dan gerust eens binnen bij Boxsprings bij Klinkers wonen en slapen in Echt of neem contact op!

Peijerstraat 111
6101 GC Echt
Nederland
0475 410207
Ga naar website
info@klinkerswonenenslapen
Neem contact op

Openingstijden