Boxsprings bij Eigen haard in Sevenum

Ga naar website →
Horsterweg 34, 5975 NB, Sevenum, Nederland
077 467 1800, info@eigenhaardcitymeubel.nl

Eigen haard laat u graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien, wanneer u op zoek bent naar een boxspring. De volgende aspecten spelen een rol bij een boxspring: de gewenste uitstraling van het bed, en een optimaal slaapcomfort. U kunt beide aspecten uiteraard volledig op uw wensen af (laten) stemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen.

In de zoektocht naar uw ideale bed, zijn de boxspringcombinaties die bij ons veel worden gekozen een prettig vertrekpunt . Waarin u uiteraard vrij bent om uw eigen boxspring naar uw wensen samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies, bent u bij Eigen haard van harte welkom.

Betrouwbare levertijden, goede communicatie, korte lijnen en vakbekwame mensen zorgen ervoor dat wij al meer dan 20 jaar op een prettige manier samenwerken met de mensen van Hml Bedding.

Herman, Eigen Haard

De samenwerking met Eigen Haard in Sevenum is zeker 20 jaar geleden van start gegaan. Mijn vader is jaren contactpersoon geweest en heeft vele uren met de medewerkers van Eigen Haard doorgebracht. De laatste jaren ben ik de persoon die dit op zich mag nemen. Dit is echter geen straf, altijd wordt er gekeken naar wat er moet gebeuren om op een actieve manier de markt te blijven bewerken. Ook wordt er goed gekeken naar wat voor de consument een goed eindresultaat oplevert. Alleen dan is de consument tevreden, en dan zijn de medewerkers van Eigen Haard en wij dat ook.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Sevenum waar Eigen haard onder andere de Hml boxspring collectie bezorgt zijn: Sevenum, Horst, Helden-Panningen, Blerick, Tegelen, Venlo, Maasbree, Velden en Baarlo. Neem voor bezorgmogelijkheden voor uw woonplaats contact op met Eigen Haard.