menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxsprings bij Eigen Haard City Meubel

Horsterweg 34, 5975 NB, Sevenum, Nederland
077 467 1800, info@eigenhaardcitymeubel.nl
boxspring-hmlbedding-eigen-haard-sevenum-winkel.JPG
hmlbedding-interieur-nieuw-eigenhaard-sevenum.JPG

Eigen Haard in Sevenum laat je graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien, wanneer je op zoek bent naar een boxspring. De volgende aspecten spelen een rol bij een boxspring: de gewenste uitstraling van het bed en een optimaal slaapcomfort. Je kunt beide aspecten uiteraard volledig op juw wensen (laten) afstemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen

In de zoektocht naar jouw ideale bed zijn de boxspringcombinaties die bij ons veel worden gekozen een prettig vertrekpunt. Waarin je uiteraard vrij bent om je eigen boxspring naar jouw wensen samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies ben je bij Eigen Haard van harte welkom.

De samenwerking met Eigen Haard in Sevenum is zeker 20 jaar geleden van start gegaan. Mijn vader is jaren contactpersoon geweest en heeft vele uren met de medewerkers van Eigen Haard doorgebracht. De laatste jaren ben ik de persoon die dit op zich mag nemen. Dit is echter geen straf, altijd wordt er gekeken naar wat er moet gebeuren om op een actieve manier de markt te blijven bewerken. Ook wordt er goed gekeken naar wat voor de consument een goed eindresultaat oplevert. Alleen dan is de consument tevreden, en dan zijn de medewerkers van Eigen Haard en wij dat ook.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Sevenum waar Eigen Haard onder andere de Hml Bedding boxspring collectie bezorgt, zijn: Horst, Helden-Panningen, Blerick, Tegelen, Venlo, Maasbree, Velden en Baarlo. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Eigen Haard.