menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxsprings bij de Grutter Wonen en Slapen

Twelloseweg 79, 7396 BM, Terwolde, Nederland
0571 290641, info@beddenhuis.nl
boxspring-hmlbedding-de-grutter-winkel.jpg
boxspring-hmlbedding-de-grutter-studio.jpg

Wanneer je op zoek bent naar een boxspring laat de Grutter Wonen en Slapen je graag de boxspring collectie Hml Bedding zien. Bij een boxspring spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Beide aspecten kun je uiteraard volledig op jouw wensen (laten) afstemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen

Uiteraard ben je vrij om jouw eigen boxspring samen te stellen. Daarnaast vormen de veel gekozen boxspringcombinaties een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar jouw ideale bed. Voor een persoonlijk advies en een meer gedetailleerde indruk nodigt de Grutter Wonen en Slapen je van harte uit.

Reeds jarenlang hebben wij aan Hml Bedding naast een betrouwbare leverancier een meedenkende partner. De korte lijnen en de duidelijke communicatie zorgen absoluut voor een win win situatie, waardoor het voor iedereen prettig werken is, met als eindresultaat altijd een tevreden klant.

Richard de Grutter, de Grutter slapen en wonen

Onze vaders werkten al lange tijd samen voordat wij überhaupt in de branche aan de slag gingen. Ondertussen werken ook wij al weer jaren samen. Volgens mij in lijn met onze vaders: hard werken, open en eerlijk communiceren en het belang van de consument op de eerste plaats stellen. We zijn dan ook blij dat wij de regio Deventer samen met de Grutter Slapen en Wonen mogen bedienen.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Terwolde waar de Grutter Wonen en Slapen onder andere de Hml Bedding boxspring collectie bezorgt, zijn: Deventer, Twello, Vaassen, Apeldoorn, Nijbroek, Diepenveen, Emst en De Vecht. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met de Grutter Wonen en Slapen.