Boxsprings bij Bosker Meubelen in Sidderburen

Ga naar website →
Kalverkampen 1, 9628 TT, Siddeburen (GR), Nederland
0598 432989, boskermeubelen@hetnet.nl

Wanneer u op zoek bent naar een boxspring, laat Bosker meubelen in Sidderburen u graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien. Bij een boxspring spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Beide aspecten kunt u uiteraard volledig op uw wensen af (laten) stemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen

Uiteraard bent u vrij om uw eigen boxspring samen te stellen. Daarnaast vormen de veel gekozen boxspringcombinaties een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar uw ideale bed. Voor een persoonlijk advies en een meer gedetailleerde indruk, nodigt Bosker in Sidderburen u van harte uit.

In het hoge noorden werken wij erg prettig samen met Anneke Bosker en haar hele team. Het zijn bij Bosker Meubelen echte meubel-vakmensen die kwaliteit en goede materialen weten te herkennen en waarderen. Het is een winkel waar de mensen weten dat ze deugdelijke producten verkopen. Samen met het hele team hebben we een mooie collectie samengesteld, zodat eenieder zijn eigen ideale ligcomfort en sfeerplaatje kan samenstellen. Bosker Meubelen brengt samen met Hml Bedding sfeer in jouw huis- en slaapkamer.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Sidderburen waar Bosker Meubelen onder andere de Hml boxspring collectie bezorgt zijn: Sidderburen, Appingedam, Hoogezand, Delfzijl, Groningen, Steendam, Hellum, Wagenborgen, Slochteren en Tjughem. Neem voor bezorgmogelijkheden voor uw woonplaats contact op met Bosker meubelen.