menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxsprings bij Boonman Bedden Tilburg

Ga naar website →
AaBe-straat 55, 5021 AV, Tilburg, Nederland
06 14727285, tilburg@boonmanbedden.nl
boxspring-boonman-tilburg-winkelpand.jpg
boxspring-boonman-tilburg-studio.JPG

Luxe bedden in de omgeving van Tilburg: je vindt ze bij Boonman Bedden Tilburg. In de oude Aabe-fabriek staat bij Boonman Bedden een uitgebreide en zeer comfortabele boxspringcollectie van Hml Bedding voor je klaar. De medewerker van Boonman Bedden Tilburg laat je graag de grote diversiteit aan materialen en mogelijkheden zien en uiteraard voelen. Bij het selecteren van een goed bed spelen een heel aantal elementen mee. Naast dat de ondersteuning en conformiteit optimaal moeten zijn, zijn ook temperatuurregulatie en ventilatie erg belangrijk. Door te zorgen voor een goed klimaat in bed heb je minder last van overmatig transpireren en een klam gevoel. Ook de keuze uit drukverlagend of juist sterk ondersteunend is een belangrijke. De medewerker van Boonman Bedden Tilburg laat je graag de verschillen zien en ervaren om zo samen tot een goede keuze te komen. Daarna komen de gewenste uitstraling, diverse hoofdborden, vele stoffen, lengte- en breedtematen; allemaal elementen die je samen met de adviseur bepaalt en waarna wij graag aan de slag gaan met het maken van jouw bed. Het bestaat nog niet, maar we maken het graag voor je.

Boxspring naar keuze samenstellen

In de zoektocht naar jouw ideale slaapsysteem zijn de boxspringcombinaties die bij ons veel worden gekozen een prettig vertrekpunt. Waarin je uiteraard vrij bent om je eigen boxspring naar jouw wensen samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies ben je bij Boonman Bedden Tilburg van harte welkom.

Wat mij aanspreekt is de eerlijke en duurzame Nederlandse kwaliteit samen met het feit dat ze ziel en zaligheid leggen in het maken van de bedden. Met Hml Bedding hebben we een leverancier in huis met een helder en transparant productgamma. En als het niet in dit programma zit, zetten ze graag een stap extra om het alsnog te realiseren.

Paul van der Putten, Boonman Bedden Tilburg

Boonman Bedden Tilburg is halfweg vorig jaar gestart en vanaf dat moment heeft Hml Bedding er een enthousiast verkooppunt bij. Voor ons met vertrouwde gezichten, want met Paul en Wendy werken we al jaren samen. Ze zijn altijd kritisch en scherp, maar met de bedoeling om iedereen beter te laten worden. Het enthousiasme voor kwalitatief goede spullen delen we zeker, alsook de bereidheid om waar nodig wat stappen extra te zetten om dingen volledig naar wens van de consument te maken. Ik loop daar dan ook altijd graag binnen voor een kop koffie,, zwart zonder suiker. Ook al is dat slecht voor de maag.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Tilburg waar Boonman Bedden Tilburg onder andere de Hml Bedding boxspring collectie bezorgt, zijn: Goirle, Hilvarenbeek, Gilze, Loon op Zand, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Udenhout, Haaren en Waalwijk. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Boonman Bedden Tilburg.