menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

Boxsprings bij Boonman Bedden Schijndel

Ga naar website →
Nieuwe Eerdsebaan 10, 5482 VS , Schijndel, Nederland
073 611 3794, info@boonmanbedden.nl
boxspring-hmlbedding-boonman-bedden-schijndel-winkelpand.JPG
hmlbedding-winkelpand-boonman-schijndel-nw.jpg

Voor iedereen die op zoek is naar een goed slaapsysteem en graag wil kiezen uit een grote collectie luxe bedden, is een bezoek Boonman Bedden in Schijndel zeker de moeite waard. Hier laten ze je graag de complete collectie van Hml Bedding zien. Alle elementen van drukverlaging tot ventilatie, van vaste niet-verstelbare boxsprings tot compleet 2- motorig verstelbare boxsprings. Luxe bedden die nog luxer worden doordat ze aangepast worden aan je eigen persoonlijke voorkeur. Kijk samen met de medewerkers van Boonman Bedden Schijndel naar wat voor jou een ideaal bed is. Materiaalgebruik, maar ook bedmaat, kleur en uiteraard de complete uitstraling. Kies uit een groot aantal modellen en ruim 100 stoffen. Zonder meerprijs mag je de maat bepalen dus laat je niet beperken en stel je luxe bed zelf samen. Op die manier heb je jarenlang plezier van deze duurzame keuze.

Boxspring naar keuze samenstellen

In de zoektocht naar het ideale luxe bed zijn de boxspringcombinaties die bij ons veel worden gekozen een prettig vertrekpunt. Waarin je uiteraard vrij bent om je eigen boxspring naar je wensen samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies ben je bij Boonman bedden in Schijndel van harte welkom. Hier leggen ze graag uit welke mogelijkheden er allemaal zijn en welke van deze mogelijkheden juist voor jou het meest geschikt zijn en waarom.

Reeds jarenlang werken wij met veel plezier en vertrouwen samen met Hml Bedding. Dit komt door hun eerlijke en prettige manier van samenwerken. Net zoals wij kiest ook Hml Bedding enkel voor topkwaliteit- materialen voor hun producten. Ook waarderen wij hun flexibiliteit met betrekking tot maatwerk en met betrekking tot de levertijden.

Wiesje Boonman, Boonman Bedden Schijndel

In ons eigen Schijndel werken wij, ik zou bijna willen zeggen uiteraard, samen met Boonman Bedden. De plek waar ik na mijn schooltijd de eerste echte stappen in de beddenwereld heb gezet. Waar ik heb geleerd dat kwaliteit altijd overwint en dat mensen graag naar een speciaalzaak gaan om te kunnen kiezen uit volwaardige merken. Ik ben er dan ook trots op dat ik vele jaren later als een van die merken onderdeel mag zijn van de kerncollectie. Het is mooi om te zien hoe Jan, zijn dochters, en uiteraard ook alle andere medewerkers er samen met Hml Bedding telkens voor zorgen dat de consument een bed selecteert waar men echt lang plezier van heeft.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Schijndel waar Boonman Bedden Schijndel onder andere de Hml Bedding boxspring collectie bezorgt, zijn: Sint-Oedenrode, Boxtel, Heeswijk-Dinther, Sint-Michielsgestel, Gemonde, Olland, Wijbosch en Eerde. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Boonman bedden in Schijndel.