menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

Boxsprings bij Boonman Bedden Oss

Ga naar website →
Frankenweg 41, 5349 AP , Oss, Nederland
0412 652 185, oss@boonmanbedden.nl
boxspring-hmlbedding-boonman-bedden-oss-winkelpand.JPG
boxspring-hmlbedding-boonman-bedden-oss-studio.JPG

Op zoek naar een goed, comfortabel en duurzaam slaapsysteem? Boonman Bedden Oss heeft een winkel vol met luxe bedden. De Hml Bedding boxspringcollectie staat hier uiterst compleet opgesteld en daardoor kan de medewerker van Boonman Bedden je gemakkelijk alle verschillende boxspringmaterialen en eigenschappen laten voelen. Van stevig en voornamelijk ondersteunend, tot aan drukverlagend. Maar ook extreem goed ventilerend, niet-verstelbaar, maar ook 2-motorig verstelbaar en dit indien gewenst probleemloos naast elkaar gecombineerd. Naast dat een boxspring een goede ondersteuning en ventilatie dient te bieden, is het natuurlijk ook van belang dat de uitstraling past. Bij Boonman Bedden in Oss staan daarom dan ook diverse stijlen gepresenteerd, zodat je snel en gemakkelijk een idee krijgt van wat je wel en ook wat je niet aanspreekt. Uiteraard is dit enkel ter inspiratie, daarna mag je aangeven wat je zelf graag zou willen. Jouw bed bestaat namelijk nog niet, maar we maken het graag voor je.

Boxspring naar keuze samenstellen

In de zoektocht naar jouw ideale bed, zijn de boxspringcombinaties die bij ons veel worden gekozen een prettig vertrekpunt. Waarin je uiteraard vrij bent om jouw eigen boxspring naar jouw wensen samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies ben je bij Boonman Bedden Oss van harte welkom.

De kernwaarden voor mij van Hml Bedding zijn flexibiliteit en betrouwbaarheid. Er zijn nooit klachten die niet opgelost kunnen worden en er is een fijne intense samenwerking. Het verschil zit van binnen, ze staan voor ambacht en maatwerk, zetten de puntjes altijd op de i en er is over alles nagedacht.

Wim van Hees, Boonman Bedden Oss

Vanaf het begin van onze samenwerking met Boonman Bedden staan onze boxsprings ook op de meubelboulevard in Oss. Mooi om een plekje te mogen invullen tussen alle andere A-merken die Boonman in huis heeft. Telkens weer is het leuk om samen met de verkopers en verkoopsters van Boonman de consument blij te kunnen maken met het door de consument zelf samengestelde bed. ‘Goed slapen vergt maatwerk’ wordt gelukkig hier nog echt letterlijk genomen, en daardoor kunnen we samen wel degelijk het verschil maken. Altijd is er tijd om samen te kijken naar wat de markt doet en wat slim is om hiermee wel of niet te gaan doen. Ik voel me met Hml Bedding echt onderdeel van het complete team van medewerkers en leveranciers van Boonman Bedden.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Oss waar Boonman Bedden Oss onder andere de Hml Bedding boxspring collectie bezorgt, zijn: Berghem, Heesch, Nistelrode, Wijchen, Lith, Megen, Haren, Ravenstein en Schaijk. Neem voor meer informatie contact op met Boonman Bedden Oss.