Boxsprings bij Boonman Bedden Eindhoven Ekkersrijt

Ga naar website →
Ekkersrijt 4123, 5692 DD, Son (Eindhoven), Nederland 0499 801 960, 5692 DD, Son (Eindhoven), Nederland
0499 801960, eindhoven@boonmanbedden.nl

Boonman Bedden Eindhoven Ekkersrijt laat u graag de boxspring collectie zien van Hml Bedding wanneer u op zoek bent naar een boxspring. Er zijn twee aspecten die een rol spelen bij een boxspring: een optimaal ligcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Deze kunt u uiteraard beide volledig (laten) afstemmen op uw wensen.

Boxspring naar keuze samenstellen

U bent uiteraard vrij om uw eigen boxspring samen te stellen. De veel gekozen boxspringcombinaties vormen een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar uw ideale bed. Boonman Bedden Eindhoven Ekkersrijt, nodigt u van harte uit voor een persoonlijk advies en een meer gedetaileerde indruk.

Hml Bedding levert kwaliteitsboxsprings, vanzelfsprekend geproduceerd met alleen maar kwaliteitsmaterialen. Een Nederlandse leverancier die geen loze beloftes maakt, maar nakomt wat ze beloven. Niet alleen topkwaliteit, maar ook topservice en korte en betrouwbare levertijden. Producten waar ik voor 100% achter kan staan en waardoor ik ze ook graag verkoop. Dit alles blijkt natuurlijk ook uit alle positieve reacties van onze klanten. Daarom een leverancier waar ik graag mee samen werk!

Ad Scheepers, Boonman Bedden Ekkersrijt

Vanaf de start van Boonman Bedden in Eindhoven Ekkersrijt hebben we een mooie plek in deze prachtige showroom. Vier complete modellen met veel mogelijkheden in stijl en slaapcomfort staan er opgesteld. Dit gecombineerd met de bereidheid van alle medewerkers om samen met de klant te kijken naar de ideale combinatie, zorgt al een aantal jaren voor tevreden klanten. Voor ons is het een erg prettig adres om mee samen te mogen werken, omdat er altijd goed gekeken wordt naar wat er moet gebeuren om niet zomaar een bed, maar hét bed voor de desbetreffende consument te maken.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Son waar Boonman Bedden Eindhoven Ekkersrijt onder andere de Hml boxspring collectie bezorgt zijn: Breugel, Nuenen, Helmond, Mierlo, Waalre, Heeze en Deurne. Neem voor bezorgmogelijkheden voor uw woonplaats contact op met .(JavaScript must be enabled to view this email address).