menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

Boxsprings bij Boonman Bedden Den Bosch

Ga naar website →
Balkweg 7b, 5232 BT , Den Bosch, Nederland
073 888 6533, denbosch@boonmanbedden.nl
hmlbedding-boxspring-boonman-den-bosch-winkel.JPG
hmlbedding-boxspring-boonman-den-bosch-studio.JPG

Op zoek naar een mooie boxspring? Boonman Bedden Den Bosch laat je graag de complete boxspringcollectie van Hml Bedding zien. Als je op zoek bent naar een boxspring zijn er twee aspecten die een rol spelen: een optimaal ligcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Deze kun je uiteraard beide volledig (laten) afstemmen op jouw wensen. Samen met de adviseurs van Boonman Bedden Den Bosch stel je uit alle luxe bedden uit de Hml Bedding boxspringcollectie je eigen bed samen. Jouw bed bestaat nog niet, maar we maken het graag.

Boxspring naar keuze samenstellen

Bij onze collectie ben je geheel vrij om je bed samen te stellen, zowel qua maatvoering als qua ligcomfort en kleur. Geen meerprijzen voor extra lengte- of breedtematen. Gewoon een luxe boxspring waar je heel veel jaren veel plezier van gaat hebben. De veel gekozen boxspringcombinaties vormen een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar je eigen, op maat gemaakte, ideale boxspring. Boonman Bedden Den Bosch nodigt je van harte uit voor een persoonlijk advies, zodat jouw keuze uiteindelijk op een goede, drukverlagende, maar wel heerlijk ondersteunende boxspring uit zal komen. Goede ventilatie is daarin ook zeker een erg belangrijk onderdeel, maar ook daarover vertellen ze je in de winkel graag meer.

No nonsense, kwaliteit en passie! Hml Bedding weet zich op unieke wijze te onderscheiden tussen alle grote en gevestigde namen in de beddenbranche. Hun slogan "Ambacht & Maatwerk" weten zij als geen ander waar te maken. Met alle kennis en techniek die Hml Bedding bezit is alles mogelijk voor onze klant zonder de prijs/kwaliteit verhouding te verstoren. Een sterk citaat van Mark: "Er mag géén één ontevreden Hml Bedding klant zijn!" Met zo'n gewaagde uitspraak weet ik zeker dat de door HML Bedding geleverde produkten 100% tevreden klanten opleveren. Fijn om met dit mooie merk te mogen werken.

Bart Karssen, Boonman Bedden Den Bosch

Boonman Bedden is reeds jaren een goede relatie van ons, maar de samenwerking met filiaal Den Bosch is nog pril. Dit is namelijk de fonkelnieuwe winkel van Boonman Bedden. Sinds 2e Kerstdag staat onze collectie in de nieuwe winkelpresentatie zeer uitgebreid op de vloer. En met succes! Dankzij het enthousiasme van de verkoopadviseurs slapen binnenkort de eerste mensen in Den Bosch en omgeving op een heerlijke boxspring van Hml Bedding.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Den Bosch, waar Boonman Bedden Den Bosch onder andere de Hml Bedding boxspring collectie bezorgt, zijn: Den Bosch, Rosmalen, Berlicum, Kerkdriel, Zaltbommel, Vught, Boxtel, Heeswijk-Dinther, Helvoirt, Hedel en Engelen. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Boonman Bedden Den Bosch.