Boxsprings bij Boonman bedden Den Bosch

Ga naar website →
Balkweg 7b, 5232 BT , Den Bosch, Nederland
073 888 6533, info@boonmanbedden.nl

Boonman Bedden Den Bosch laat u graag de boxspring collectie zien van Hml Bedding wanneer u op zoek bent naar een boxspring. Er zijn twee aspecten die een rol spelen bij een boxspring: een optimaal ligcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Deze kunt u uiteraard beide volledig (laten) afstemmen op uw wensen.

Boxspring naar keuze samenstellen

U bent uiteraard vrij om uw eigen boxspring samen te stellen. De veel gekozen boxspringcombinaties vormen een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar uw ideale bed. Boonman Bedden Den Bosch, nodigt u van harte uit voor een persoonlijk advies en een meer gedetaileerde indruk.

No nonsense, kwaliteit en passie! Hml Bedding weet zich op unieke wijze te onderscheiden tussen alle grote en gevestigde namen in de beddenbranche. Hun slogan "Ambacht & Maatwerk" weten zij als geen ander waar te maken. Met alle kennis en techniek die Hml Bedding bezit is alles mogelijk voor onze klant zonder de prijs/kwaliteit verhouding te verstoren. Een sterk citaat van Mark: "Er mag géén één ontevreden Hml Bedding klant zijn!" Met zo'n gewaagde uitspraak weet ik zeker dat de door HML Bedding geleverde produkten 100% tevreden klanten opleveren. Fijn om met dit mooie merk te mogen werken.

Bart Karssen, Boonman Bedden Den Bosch

Boonman Bedden is reeds jaren een goede relatie van ons, maar de samenwerking met filiaal Den Bosch is nog pril. Dit is namelijk de fonkelnieuwe winkel van Boonman Bedden. Sinds 2e Kerstdag staat onze collectie in de nieuwe winkelpresentatie zeer uitgebreid op de vloer. En met succes! Dankzij het enthousiasme van de verkoopadviseurs slapen binnenkort de eerste mensen in Den Bosch en omgeving op een heerlijke boxspring van Hml Bedding.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Den Bosch waar Boonman Bedden Den Bosch onder andere de Hml boxspring collectie bezorgt zijn: Den Bosch, Rosmalen, Berlicum, Kerkdriel, Zaltbommel, Vught, Boxtel, Heeswijk-Dinther, Helvoirt, Hedel en Engelen. Neem voor bezorgmogelijkheden voor uw woonplaats contact op met .(JavaScript must be enabled to view this email address).