Boxsprings bij Beddenspeciaalzaak de Slaapmaker in Huizen

Ga naar website →
Eemlandweg 13a, 1271 KR, Huizen, Nederland
035 523 4567, info@slaapmaker.nl

Beddenspeciaalzaak de Slaapmaker in Huizen laat u graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien, wanneer u op zoek bent naar een boxspring. De volgende aspecten spelen een rol bij een boxspring: de gewenste uitstraling van het bed, en een optimaal slaapcomfort. U kunt beide aspecten uiteraard volledig op uw wensen af (laten) stemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen.

In de zoektocht naar uw ideale bed, zijn de boxspringcombinaties die bij ons veel worden gekozen een prettig vertrekpunt . Waarin u uiteraard vrij bent om uw eigen boxspring naar uw wensen samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies, bent u bij beddenspeciaalzaak de Slaapmaker  van harte welkom.

De Slaapmaker is reeds jaren dealer van Hml Bedding. Geattendeerd op de betrouwbaarheid van deze fabrikant, zijn we destijds gaan kijken of dit misschien ook iets voor onze winkel zou zijn. Hml Bedding bleek een goede aanvulling op ons assortiment te zijn. De boxsprings en matrassen zijn van zeer degelijke materialen gemaakt, dus oer-Hollands. De klanten die in de loop der jaren hebben gekocht, zijn zeer tevreden: naast een mooie slaapkamer, hebben zij ook zeer comfortabele bedden. Wij hopen nog vele jaren met Mark van de Laarschot en zijn team te kunnen samenwerken.

Rosanne, De Slaapmaker

Al geruime tijd kom ik bij het enthousiaste team van De Slaapmaker over de vloer, gevestigd in Huizen in het Gooi. Altijd hangt er een erg gezellige sfeer en is er tijd voor een goed gesprek. Ik ben dan ook erg blij dat juist deze echte beddenspeciaalzaak onze Hml Bedding dealer is voor Huizen en omgeving. Doordat ze een grote collectie boxsprings hebben staan en altijd uitgebreid met de klant kijken naar alle mogelijkheden uit ons programma, is het eigenlijk ook heel logisch dat dit heel tevreden klanten als eindresultaat heeft. Ik hoop dat we nog lang samenwerken aan het verzorgen van een goede nachtrust voor de mensen in Huizen en omgeving.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Huizen waar beddenspeciaalzaak de Slaapmaker onder andere de Hml boxspring collectie bezorgt zijn: Naarden, Blaricum, Almere, Laren, Eemnes, Bussum, Weesp, Bunschoten, Baarn, Hilversum, Soest, Nigtevegt, Diemen, en Amersfoort. Neem voor bezorgmogelijkheden voor uw woonplaats contact op met beddenspeciaalzaak de Slaapmaker.