menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxsprings bij Beddenspeciaalzaak de Slaapmaker

Ga naar website →
Eemlandweg 13a, 1271 KR, Huizen, Nederland
035 523 4567, info@slaapmaker.nl
boxspring-hmlbedding-beddenspeciaalzaak-de-slaapmaker-winkel.jpg
boxspring-hmlbedding-beddenspeciaalzaak-de-slaapmaker-studio.jpg

Beddenspeciaalzaak de Slaapmaker in Huizen laat je graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien, wanneer je op zoek bent naar een luxe en comfortabel slaapsysteem, of je bent er al uit dat het een comfortabele boxspring moet worden. Dan ben je bij de Slaapmaker aan het goede adres. Ze hebben namelijk een complete showroom vol met luxe bedden, dus als je op zoek bent naar een boxspring, bezoek dan de Slaapmaker en laat je informeren. De volgende aspecten spelen een rol bij een boxspring: de gewenste uitstraling van het bed en een optimaal slaapcomfort. Je kunt beide aspecten uiteraard volledig op je wensen af (laten) stemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen


In de zoektocht naar je ideale bed zijn de boxspringcombinaties die bij ons veel worden gekozen een prettig vertrekpunt. Waarin je uiteraard vrij bent om je eigen boxspring naar wens samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies ben je bij beddenspeciaalzaak de Slaapmaker van harte welkom.

Al geruime tijd kom ik bij het enthousiaste team van De Slaapmaker over de vloer, gevestigd in Huizen in het Gooi. Altijd hangt er een erg gezellige sfeer en is er tijd voor een goed gesprek. Ik ben dan ook erg blij dat juist deze echte beddenspeciaalzaak onze Hml Bedding dealer is voor Huizen en omgeving. Doordat ze een grote collectie boxsprings hebben staan en altijd uitgebreid met de klant kijken naar alle mogelijkheden uit ons programma, is het eigenlijk ook heel logisch dat dit heel tevreden klanten als eindresultaat heeft. Ik hoop dat we nog lang samenwerken aan het verzorgen van een goede nachtrust voor de mensen in Huizen en omgeving.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Huizen waar beddenspeciaalzaak de Slaapmaker onder andere de Hml Bedding boxspringcollectie bezorgt, zijn: Naarden, Blaricum, Almere, Laren, Eemnes, Bussum, Weesp, Bunschoten, Baarn, Hilversum, Soest, Nigtevegt, Diemen en Amersfoort. Maar ook als je woonachtig bent in Amsterdam of Utrecht is het de moeite waard om naar de Slaapmaker te gaan. Ze bezorgen je nieuwe boxspring graag tot op jouw eigen slaapkamer. Lekker slapen in een luxe boxspring kan beginnen bij de Slaapmaker. Samengevat: een fijne winkel, vol met luxe bedden, waar ze graag voor je klaarstaan om je te helpen met het samenstelling van je eigen drukverlagende en ondersteunende Hml Bedding boxspringcombinatie.