menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

Boxsprings bij Beddenspeciaalzaak de Bedweter

Ga naar website →
Dorpsstraat 63, 6741 AB , Lunteren, Nederland
0318 486 007, info@bedweter.nl
boxspring-de-bedweter-winkelpand.JPG
hmlbedding-interieur-bedweter-lunteren_nieuw.jpg

Beddenspeciaalzaak de Bedweter in Lunteren laat je graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien, wanneer je op zoek bent naar een boxspring. De volgende aspecten spelen een rol bij een boxspring: de gewenste uitstraling van het bed en een optimaal slaapcomfort. Je kunt beide aspecten uiteraard volledig op jouw wensen (laten) afstemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen

In de zoektocht naar jouw ideale bed zijn de boxspringcombinaties die bij ons veel worden gekozen een prettig vertrekpunt. Waarin je uiteraard vrij bent om je eigen boxspring naar jouw wensen samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies ben je bij beddenspeciaalzaak de Bedweter van harte welkom.

De Bedweter en Hml Bedding gaan al samen vanaf het begin. Henk van de Laarschot kwam al bij ons in de winkel, toen Mark nog niet aan werken dacht. Op het moment dat Henk en Mark bij ons kwamen met een boxspring-collectie, was het vanzelfsprekend dat wij met hen wilden werken. De Bedweter houdt ervan om een eerlijk product te verkopen. En wat Hml Bedding zegt, doen ze ook. Dus mooie, degelijke kwaliteit, de juiste service en als er een probleem zou zijn, wordt dit serieus genomen en er wordt een oplossing voor gezocht. Bij de Bedweter staan verschillende opstellingen. Zo kunnen wij het hele assortiment van Hml Bedding tonen en laten voelen.

Nico Wolfswinkel, Slaapspecialist De Bedweter

Toen ik een jaar of 12 was ging ik in de herfstvakantie wel eens een dagje met mijn vader mee. Op één van deze dagen liep ik voor het eerst binnen bij De Bedweter in Lunteren, naast klant ook een goede relatie van mijn vader. Ontzettend trots ben ik dan ook op het feit dat we nu jaren later nog steeds prettig samenwerken. Altijd is de communicatie open en eerlijk en kijken we samen hoe we dingen zo simpel en goed mogelijk kunnen regelen met zijn allen. In mijn ogen is dit het ultieme voorbeeld van hoe sterk familiebedrijven samen kunnen werken. Ik hoop dan ook dat mijn kinderen later een soortgelijk stukje kunnen schrijven.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Lunteren waar beddenspeciaalzaak de Bedweter onder andere de Hml Bedding boxspring collectie bezorgt, zijn: Barneveld, Ede, Veenendaal, Scherpenzeel, Otterlo, Bennekom, Kootwijkerbroek, Ederveen en Renswoude. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met beddenspeciaalzaak de Bedweter.