menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
Alleen op afspraak
info@hmlbedding.nl

Aan het laden...

Boxspring-configurator

Boxspringcombinatie Ouverture is de basis voor comfortabel slapen. De set bestaat uit 2 boxsprings Forte 4000, gestoffeerde matrassen Courante en matrastopper Fuoco.

Slaapcomfort
Deze set biedt een stabiele ondersteuning. De matrassen kunnen naar wens in soft, compact of firm uitgevoerd worden, om het ligcomfort op die manier af te stemmen op uw individuele wensen. Deze set is tegen een meerprijs te leveren in een elektrisch verstelbare uitvoering. In dat geval is indien gewenst de topper voorzien van een split-inkeping of een duo-rits (en is er een anti-slip plateau geïntegreerd in de boxspring). Op die manier zijn beide kanten van het tweepersoonsbed apart van elkaar elektrisch te verstellen.

Uitstraling
Het hoofdbord dat standaard is opgenomen in de boxspringset Ouverture is het hoofdbord Lento. Deze kan tegen een meerprijs vervangen worden door andere hoofdborden uit de collectie. Voor wat betreft de stoffering is er keuze uit onze royale stoffencollectie. U kunt iedere stof kiezen zonder meerprijs.

Hoofdborden

Klik op een hoofdbord om eronder de foto's en informatie van de combinatie te bekijken

Matrassen

Klik op een matras om eronder de foto's en informatie van de combinatie te bekijken

Toppers

Klik op een topper om eronder de foto's en informatie van de combinatie te bekijken

Topper Lauda

Modelinformatie
Topper voorzien van Taillok© gelatexeerd paardenhaar. Door de open structuur en capillaire werking van het materiaal ontstaat het perfecte microklimaat. Het is hypoallergeen, antibacterieel en huisstofmijt resistent. Verder is de kern voorzien van een schil van 360 gram wolmix welke bijdraagt aan een goede warmte en vochtregulatie. De tijk (hoes) is een duurzame Organic cotton voorzien van 400 gram Dacron-vulling (polyestervezel). Bordermodel-hoes met luxe éénnaaldsdoorstikking, voorzien van grove, stevige blokrits. Hiermee is het bovenblad afritsbaar, zodat deze afneembaar en wasbaar is op maximaal 60 graden. Hoogte: 10 cm.
Maatwerk
De duo-rits en split varianten hebben aan het hoofdeinde een inkeping. Tevens kan bij de duo-rits koppeling de inkeping naar behoefte aan hoofd- en voeteneind vergroot worden door middel van de rits. Door middel van de optionele duo-rits koppeling ook combineerbaar met alle andere type toppers.
Beperkingen/ opmerkingen
Keerbaar.

Voetborden

Klik op een voetbord om eronder de foto's en informatie van de combinatie te bekijken

Stofkleuren