menu
Contactgegevens
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Showroomadres

Symphonielaan 1
3834 EW Nieuwegein
Standnummer 2B033
Alleen op afspraak
verkoop@hmlbedding.nl

Kantoor-/magazijnadres

Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
Alleen op afspraak
info@hmlbedding.nl

Aan het laden...

Boxspring-configurator

Boxspringcombinatie Ouverture is de basis voor comfortabel slapen. De set bestaat uit 2 boxsprings Forte 4000, gestoffeerde matrassen Courante en matrastopper Fuoco.

Slaapcomfort
Deze set biedt een stabiele ondersteuning. De matrassen kunnen naar wens in soft, compact of firm uitgevoerd worden, om het ligcomfort op die manier af te stemmen op uw individuele wensen. Deze set is tegen een meerprijs te leveren in een elektrisch verstelbare uitvoering. In dat geval is indien gewenst de topper voorzien van een split-inkeping of een duo-rits (en is er een anti-slip plateau geïntegreerd in de boxspring). Op die manier zijn beide kanten van het tweepersoonsbed apart van elkaar elektrisch te verstellen.

Uitstraling
Het hoofdbord dat standaard is opgenomen in de boxspringset Ouverture is het hoofdbord Lento. Deze kan tegen een meerprijs vervangen worden door andere hoofdborden uit de collectie. Voor wat betreft de stoffering is er keuze uit onze royale stoffencollectie. U kunt iedere stof kiezen zonder meerprijs.

Hoofdborden

Klik op een hoofdbord om eronder de foto's en informatie van de combinatie te bekijken

Hoofdbord Largo

Modelinformatie
Traditioneel, maar met een mooie twist door de afronding naar boven. Door de losse kussens, die u indien gewenst in een afwijkende kleur kunt bestellen, krijgt het hoofdbord een luxe uitstraling. Wilt u eens (totaal) wat anders? Door de kussens los bij te bestellen, geeft u eenvoudig een geheel nieuwe uitstraling aan dit hoofdbord. Technische informatie: MDF frame, bekleed met hoogwaardige foam, fiber en afgewerkt met meubelstof. Smal toelopend aan de bovenzijde, met twee afneembare sierkussens (die bevestigd zijn d.m.v. een haakband).
Maatwerk
Naar wens stemmen wij het hoofdbord graag helemaal af op uw persoonlijke voorkeur. Dikte, hoogte en stoffering worden, mits technisch mogelijk en zonder meerprijs, helemaal op maat gemaakt. Zo maken we ons bed tot uw bed.
Beperkingen/ opmerkingen
Maximale hoogte: 120 cm, in combinatie met de optie horizontaal 2-delig geen hoogtebeperking. Houd wel rekening met een eventueel zichtbare naad. Bij hoogteaanpassing wordt de onderzijde (rechte gedeelte) verhoogd. Let op: bij grote diepte- of hoogteaanpassing verandert de schuinte of komt deze te vervallen.
Standaard afmeting
Bedmaat Hoogte Dikte Breedte
80 109 16 90
90 109 16 100
100 109 16 110
140 109 16 150
160 109 16 170
180 109 16 190
200 109 16 210

Matrassen

Klik op een matras om eronder de foto's en informatie van de combinatie te bekijken

Voetborden

Klik op een voetbord om eronder de foto's en informatie van de combinatie te bekijken

Stofkleuren